Izoláltan/remeteként élni?
Figyelt kérdés
Mennyire gyakori ez a mai modern világban? mennyire lehetséges?
Az otthoni online munkák, ügyintézések és online bevásárlások "sokat segítenek" ebben, de nyilván nem lehet mindent online intézni.
Milyen dolgok vannak még, amit szintén lehet otthonról, úgymond elzárkózva elintézni?
Hosszútávon milyen hatásokat gyakorolhat ez az adott emberre és milyet a társadalomra?
aug. 4. 15:39
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm
aug. 21. 12:56
12/13 anonim válasza:
Én így élek. Tanfolyamokat végezni, dolgozni online tudok. Ha kell valami megrendelem. Ügyintézések, orvosok többsége telefonon vagy emailben elérhető. Hetente egyszer zárás előtt megyek a boltba bevásárolni, csak 200 méterre van. A bolt mellett van patika, Foxpost. Másra nincs szükségem. Nagyon jól érzem magam így. Régen is nagyon keveset mozdultam ki. Amióta jóformán semmit , azóta sokkal nyugodtabbak a napjaim. Alapból túl introvertált vagyok, így se emberek se programok nem hiányoznak. Itthon letudom foglalni magam, főzök, takarítok, azon kívül hobbim van bőven. Biztos vagyok benne, hogy mindig csak online dolgoznék. Nem tudom mit mondjak még róla, mire vagy kíváncsi. Most mondjuk kellene majd mennem vérvételre, ez sajnos nem oldható meg egyelőre házilag. Szerintem azért sem gyakori így élni, mert az emberek többsége szeret azért valamennyit beszélgeti, társaságban lenni és mások nem éreznék jól magukat hosszú távon izoláltan.
13/13 anonim válasza:
Én is így élek és élvezem, mert introvertált vagyok. Élvezem hogy nem kell mások csámcsogását, fingását, böfögését, szüttyögését hallgatnom, nem kritizál senki, nem kell alkalmazkodnom mások alvási rendjéhez, otthon azt csinálok amit akarok, bármikor. Igaz el kell látnom magam, de nekem megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!