Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne kezelni az...

Hogyan lehetne kezelni az meghízás miatti atrocitásokat?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben felszedtem egy jó pár kilót. A környezetem, legfőképp a család és a bárati társaság folyamatosan emlegeti hol kedvesseben, hol durvábban. Igazából nem tudom miért, de elég sokszor rosszul esnek és nem igazán tudom hogyan kellene ezt jól kezelni. Mármint nyilván tudom, hogy híztam én is látom, nem vagyok vak de nem értem miért kell ezt még inkább hangoztatni.

Veletek történt már hasonló? Hogyan kezelitek?

aug. 3. 23:09
 1/8 anonim ***** válasza:
19%

"Veletek történt már hasonló? Hogyan kezelitek?"

Elhízás természetesen történt, olyan viszont nem, hogy valaki ezt negatív értelemben szóvá tegye, mivel azt nem tűröm el büntetés nélkül.

aug. 3. 23:15
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
A kövérséggel az emberek mindig bántani fognak, ez van. Könnyű célpont leszel mentálisan és az emberek többsége bántani is fog.
aug. 3. 23:19
 3/8 anonim ***** válasza:
79%

"Hogyan lehetne kezelni...?"

Fogyj vissza a korábbi súlyodra.

És ne csak azért, hogy ne ez legyen a téma az ismerőseid számára, hanem a saját egészséged érdekében is.

aug. 3. 23:55
 4/8 anonim ***** válasza:
63%

Én nem veszem magamra. Miért sértődnék meg, ha egyszer igazuk van?! Mondom is nekik: "Igazad van. Én is így látom. Jól mondod. Igen, én is tudok róla. Látom magam a tükörben." Aztán leálltak vele teljesen, mert látják, hogy nem idegesít a beszólogatásuk, nem tudnak felbosszantani vele, nem veszem magamra. (Nekem távoli rokonaim voltak ilyenek, akikkel ritkábban találkoztam. Szerencsére nem a közelebbi rokonok, akikkel nap mint nap együtt vagyok.)

Ha téged zavar a túlsúly, akkor fogyj le. Egészségügyi szempontból is ez lenne a legjobb. Magas vérnyomás, cukor, koleszterin, izzadékonyság, gerinc- és hátfájdalmak stb. Ha meg nem zavar, akkor engedd el a füled mellett a megjegyzéseket. Tök mindegy ki mit mond, úgysincs semmi jelentősége. Te is meg tudnál bántani akárkit, ha akarnál. Mégsem teszed. Ezért nincs jelentősége annak, hogy ki mit mond.

aug. 4. 02:31
 5/8 anonim ***** válasza:
71%
Megmondod nekik, hogy azért van az a pár plusz kiló mert elkezdtél ilyen kis nyikhaj g3c1ket enni mint ők. :)
aug. 4. 09:26
 6/8 anonim ***** válasza:
33%
Csaj vagy? Dugjál! Egyből boldogabb leszel
aug. 4. 19:59
 7/8 anonim ***** válasza:
29%
Foggyá le!
aug. 4. 21:03
 8/8 anonim ***** válasza:
62%
Mond ezt a szekálódóknak: A férfiak a húsos nőket szeretik bibíí
aug. 11. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!