A Kelenföldi pu. környéke, illetve az aluljáró mennyire gázos hely? Kell félni atrocitásoktól, erőszakos bűncselekményektől?
A Kelenföldi Budapesti viszonylatban 10/2-tes...
Egyébként magunk között megsúgom, hogy tősgyökeres Budapestiként ért már halálos támadás Buda főterén, ellenben ha Kőbánya "legsötétebb gettójában" találkoztam kétes alakokkal, akkor ha adtam nekik egy szál cigit azt hálásan megköszönték, ha meg nem, akkor illedelmesen továbbálltak...
Ez Magyarország. És még mindig több kárt okoz a "fenti" csőcselék — Orbán és a maffiája — mint Oláh Eszpozító, aki bár nem néz ki bizalomgerjesztően, de három műstakban dolgozik tizenkét órában azért, hogy a gyerekeinek egy jobb élet jusson...
Ez elgondolkodtató szerintem, morális hozzáállás terén...
Az új, a 4-es metróhoz tartozó aluljáró nem veszélyes,
az fokozottan megfigyelt terület.
A régi aluljáró nem biztonságos.
Szerintem nem vészes Kelenföld.
Amúgy 3 évig a Népsziben laktam (Népszínház utca), semmi atrocitás nem ért, pedig sokszor értem haza késő este (egyetem mellett dolgoztam).
4-es!
Ezt írod:
" ért már halálos támadás Buda főterén"
Örvendek, hogy feltámadtál.
"Oláh Eszpozító, aki bár nem néz ki bizalomgerjesztően, de három műstakban dolgozik tizenkét órában azért, hogy a gyerekeinek egy jobb élet jusson..."
Ez is nagyon életszerű:D
" ért már halálos támadás Buda főterén"
Imádom. 🤣🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!