Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A Kelenföldi pu. környéke,...

A Kelenföldi pu. környéke, illetve az aluljáró mennyire gázos hely? Kell félni atrocitásoktól, erőszakos bűncselekményektől?

Figyelt kérdés

2023. aug. 27. 15:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%

Tele van csövessel, meg cigánnyal. A pályaudvarok, nagyobb csomópontok környéke mindig necces, mert vadászterület. Én nappal jártam arra, de nem igazán volt bizalomgerjesztő.

Ilyen helyeken gyűlik össze a söpredék és úgy figyelget.

2023. aug. 28. 07:01
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Kelenföld tele van cigánnyal? Mondjuk néhányan valóban odatévednek valahonnan.
2023. aug. 28. 19:28
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
12-es, a pályaudvar, az aluljáró, a park, a környék teli volt, amikor arra jártam nem rég.
2023. aug. 28. 19:31
 14/17 anonim ***** válasza:
68%
gusztustalan, gyomorforgató hellyé vált az elmúlt pár évben de ezerszer inkább mászkálok erre mint a keleti környékén vagy a hungária körút bármelyik csomópontjában. látszik, hogy viszonylag új állapotok ezek amik talán nem tartanak majd örökké. illetve elég sok a kedves, normális ember, látszik hogy még mindig a jobb környékek csomópontja ez. a környező kis utcák is teljesen korrektek, azon kívül hogy látvanyosan megállt az idő, gyűlik a kosz, és semmilyen érdemi renováció nem történt az elmúlt 10 évben.
2023. aug. 28. 22:32
 15/17 anonim ***** válasza:
13 ott lakom, szóval ismerem
2023. aug. 29. 15:50
 16/17 putyek válasza:
100%

"Eszpozító, aki bár nem néz ki bizalomgerjesztően, de három műstakban dolgozik tizenkét órában azért, hogy a gyerekeinek egy jobb élet jusson..."

3 műszak 12 órában. ? Az napi 36 óra.Na ez a veszélyes nem az aluljáró.

2023. szept. 9. 15:21
 17/17 anonim ***** válasza:

Ex Kelenföldiként.

Tuti hely,ha ájultan fexel le se xarnak. Ki sem rabolnak.

Suli után gyakran jártam haza arra,mert rövidebb volt.

Meg a sok vidéki csaj ment a vonathoz és addig lehetet velük hülyülni.

Ma már 2lyuk is van ha nagyon félsz menj a 4es metro alagutján.

A régi meg....kong de ott lehet találkozni hangoskodó fiatalokkal.

aug. 4. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!