Igazak a rémhírek?
Gusztustalan egy hely, okádhatnékom támad már a gondolattól is, hogy valaha napi rendszerességgel átkeltem rajta. A felszínt ritkán közelítettem meg, csak a 2 metró közti átszállásra használtam, de még így is. Minél közelebb mész a felszínhez, annál több a mocsok, a szenny. Fizikailag és emberileg is. Azt hiszem minden egyes alkalommal, amikor arra jártam, láttam valami kiemelten undorító dolgot. Persze, ha az ember tud szemellenzősen közlekedni, akkor nincs ilyen problémája. Belém kötni sohasem kötöttek, sem itt, sem máshol Budapesten, valószínűleg ennek az az oka hogy kulturált helyen laktam, a slum-ökben meg soha nem dekkoltam, igyekeztem minél hamarabb átvágni rajtuk.
P.S. szavaimban semmi nagyzolás, annál több együttérzés. Minden tiszteletem azoké, akik ezt bírják, akik kénytelenek ezeket az állapotokat elviselni, akik nem pattanhatnak be egy SUV-ba mint azok a szemétládák akik ezeknek az állapotoknak az igazi felelősei...
Ez nagyon gusztustalan 🤮
Nekem azt mondták, hogy leuthetnek, kirabolhatnak stb ez mennyire igaz?
Én nem este mennek az aluljáróba hanem reggel és délután és csak annyira, hogy kierjek a varoba visszafelé pedig a vonathoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!