Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen ez a 2024-es nyár?...

Milyen ez a 2024-es nyár? Eddig milyen a nyarad? 🌄🌅🌇

Figyelt kérdés
Jót és rosszat is írhattok!

aug. 2. 19:02
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
20. Publikus hogy mit csináltál?
aug. 3. 00:26
 22/35 anonim ***** válasza:
50%

Publikus de kicsit hosszú történet és kicsit keszekusza lehet olvasni.

2 évvel ezelőtt végeztem vidéki, neve nincs könnyű egyetemen alapkézéssel egy olyan szakon, amit végigcsaltam (informatika szak). Ezt úgy kell elképzelned, hogy az égvilágon egy percet sem tanultam, hanem a 4 évet A-tól Z-ig kipuskáztam, mindent loptam, stb. Programozni egyáltalán nem tudok például, pedig a papírom erről szól nagyrészt.

Utána 1,5 évig nem volt munkám mert senki nem alkalmazott a szakmámban. Majd valahogy nagynehezen találtam egy alja melót ami még valamennyire egyezik a papírommal. De rühelltem minden percét és kialakítottam egy munkaellenes elmét magamban, rühellek dolgozni és rühellek mindent.

Tavasszal beadtam viccből Skandináviába mesterképzésre a jelentkezésem. Felvettek én meg fogtam és felmondtam, pedig nem sok pénzt sikerült összegyűjteni. Lényegében fogtam magam és kijöttem Skandináviában a nagy büdös semmire. Első félévben kibukok az egyetemről majd mert nem értek egy kukkot sem és tanulni is derogál. Dolgozni derogál és nem tudom sokáog fizetni az albérletet. Szóval nemsokára meghalok, mert a hajléktalanság és éhhalál fenyegetése mentálisan össze fog roppantani, annyira hogy végzek magammal. És nem, nem fogok se tanulni, se dolgozni. Haza se megyek szüleimhez.

aug. 3. 00:43
 23/35 A kérdező kommentje:
Ha mást nem, vendéglátóba menj el, ott van pénz, a gyomor is éhes, pincérnek vagy konyhai dolgozónak. Van olyan szálloda ahova papírt se kérnek (akár a Hilton) csak nyelvet kell tudni alapszinten, ott még kaját is kapsz, nem halsz éhen!
aug. 3. 01:43
 24/35 A kérdező kommentje:
Kajára mindig szükség lesz, a pék is a legalapabb szakma!
aug. 3. 01:45
 25/35 anonim ***** válasza:

Nagyon jó és élménydús minden hétvégére. :-) Csak a 3 hetes hőség nem kellett volna egy huzamban, de én jól elviseltem.

35/F

aug. 3. 08:28
 26/35 A kérdező kommentje:
Jövő héttől megint melegszik, még ígérnek egy 2 hetes hullámot 20-ig, aztán lecseng. De lehet hogy csak 1 hét lesz belőle! Viszont láttam én már olyat hogy forró volt a beton szeptember közepén! (2011)
aug. 3. 14:30
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
#23 ugyan, Martin sehova nem megy el dolgozni, ezt már sokszor kifejtette.
aug. 3. 15:34
 28/35 anonim ***** válasza:
Átlagosan szar
aug. 3. 15:38
 29/35 anonim ***** válasza:
Sőt: 16-ban, 22-ben, és 23-ban is volt meleg szeptember. Most szerintem nem lesz.
aug. 4. 17:34
 30/35 A kérdező kommentje:

Meleg volt. Én október elején raktam le a bicajt mert caneszon ülve már fáztam. Meg olyan huzatot lehet kapni hogy belegebedsz (pl. fülgyulladás).

(Vagy télibe öltözöl, sapkát húzol.)

De amúgy nem volt annyira kemény szerintem a telünk se.

Hihetetlen hogy mindjárt itt az ősz! (megint) 😵 🍃🍂🍂🍂🍂

aug. 4. 18:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!