Milyen ez a 2024-es nyár? Eddig milyen a nyarad? 🌄🌅🌇
Hogy magammal kezdjem: ilyen meleget (inkább hőség) még az életemben nem tapasztaltam, pedig vagyok már párszor X éves!
Szeretem a meleget, de szobahőmérséklet 32 fokban már minden bajom volt! ♨️🥵💦♨️
Tavasszal nagy lelkesedéssel indultam neki a nyárnak, de olyan dolgok történtek amik teljesen elszabotálták az idei évi terveimet!
Persze sejtettem hogy nehéz év lesz, mert már év elejétől kezdődtek a bosszúságok.
Inkább (nagyon) kellemetlen dolgok történtek mint kellemesek!
("Ember tervez, Isten végez!")
Ellentétben a tavalyival amikor semmi jóra nem számítottam, mégis tök jó évem/nyaram lett! (az eddigiekhez képest)
Ezért vagyok én "fatalista", mert nem nagyon szeretek tervezni!
Nekem 2022 volt eddig a csúcs💩, ez az év/nyár eddig a 2.0.
De nyugtával dicsérd a napot!
A tavalyihoz képest messze nyugodtabb, kényelmesebb az idei nyaram, és volt pár rendhagyó, igazán különleges pillanata is:
egy hónapja volt életem első (egyúttal remélem nem utolsó) diplomaosztója (mármint úgy első, hogy az enyém volt), majd pár hétre rá volt egy másik is a családban, illetve volt egy esküvőbejelentés is. Valamint idén, 5 év után először, eljutottunk nyaralni is, ami hihetetlenül jól esett és végre kicsit összébb is hozta a családot, amire megint csak szükség volt.
Szóval eddig szuper volt, és nagyon remélem, hogy a hátralévő része is jól telik majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!