Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehet valakit elfelejteni...

Hogy lehet valakit elfelejteni aki a világot jelentette nekem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Röviden annyi a sztori ,hogy 28 éves pasiként 1 évet voltam egy 21 éves csajjal. Leírhatatlan szerelem volt (és van) csak martuk egymást mert rengeteg problémánk volt és nem felnőttként hanem óvodásként viselkedtünk. 1 éve már ,hogy vége . Ő közben talált mást és hirtelen hozzá is ment ( bár már megbánta mert vállni akar mert azt hitte benne megtalálja azt amit bennem vagy többet is) . Annyira szerettem ,hogy nem tudtam elszakadni tőle és sajnos mindenről tudtam mégha nem is néztem végig. Én is nagyon szeretem és ő is engem csak még nagyon fiatal butuska és naív. Ezért is keveredett a házasságba ( családi baráti presszió . Most megfogadtuk ,hogy rendbe rakjuk rongyos lelkünket és életünket és ha ezzel megvagyunk megkeressük egymást. De addig lekellene zárnom magamban ezt az egészet ,hogy majd tiszta lappal indítsunk ha úgy alakul. Mindenki azt mondja a környezetemben ,hogy hülye vagyok lesz más felejtsem el stb... de nem megy. Olyat adott amit soha senki és az első pillanattól kezdve együtt rezegtünk csak nem beszéltük meg soha a konfliktusokat és kb semmit beletemetkezett mindenki a saját bajába és depressziójába. Szerintetek ha magunk mögött hagyjuk a múltat és megváltozunk mindketten akkor ez egy nagyon is működő kapcsolat lehet a későbbiekben? Bocs ,hogy ilyen összevissza az írásom ,de rettentően magam alatt vagyok és csak szenvedek.

aug. 2. 14:04
 1/7 anonim ***** válasza:
66%

"Én is nagyon szeretem és ő is engem csak még nagyon fiatal butuska és naív."

Hogyha így gondolod, és tényleg nem tudod elfelejteni és szereted, akkor meg kellene várni, hogy idősödjön, érjen még. Nem okoztok egymásnak akkora fájdalmat.

Csak ehhez idő kell, ki tudjátok várni azt az X hónapot vagy évet?

aug. 3. 21:43
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Először is ez a ‘megígértük egymásnak, hogy rendbe rakjuk a lelkünket, aztán majd keressük egymást’ dolog addig fog tartani, míg kettőtök közül valakit el nem kap a szerelem vonat újból, aztán végleg búcsút inthettek egymásnak.

El kell döntened, hogy valóban vágysz-e rá! Ha igen, akkor vedd fel vele a kapcsolatot, beszéljétek át a dolgokat őszintén és hátha közös dűlőre tudtok jutni! Persze, amíg házas addig ez kerülendő.

aug. 5. 14:02
 3/7 A kérdező kommentje:
Ő megházasodott és utána sem tudott felejteni pedig gyerekes módon azt hitte az segít a feledésben . Nagyon sok problémám van nekem is meg neki is. És mivel folyton felzaklatjuk egymást érzelmileg ezért lett így megbeszélve ,hogy maximálisan magunkra tudjunk koncentrálni . Ha nem keres meg később az is egy válasz végülis.
aug. 5. 18:19
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Velem gyerekkemt viselkedik a fium es ez tetszik benne. Neha marjuk egymast,de nem vagyunk idegesek,mert megigertuk ,h orikke egyutt leszunk. A fadalom es elvezet keveredik es elveszik a hatar a ketto kozt. Erre vagyunk ezt kerestuk.
aug. 6. 21:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Idővel el tudod majd felejetni, de ahhoz az kell, hogy ne keressétek egymást sehogy. Pár év múlva túljutsz rajta és bele fogsz szeretni másba. Fiatal vagy még, egy szép emlék lesz ez a lány. Ő ráadásul már házas és nem lenne jó felbolydítani a házasságát, ez nem lenne korrekt a férjével szemben se.

Minden szerelem elmúlik egyszer.

aug. 6. 22:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Igazából a "férje" mellől is keresett rengetegszer elmondása szerint nem boldog vele. Legutóbb időt kért ,hogy rendezze az életét és ígéretet tett ,hogy megkeres mert velem érezte igazán jól és boldognak magát.de ugye ez is lehet egy lerázó szöveg vagy valóban igaz. Majd elválik melyik nyer.
aug. 7. 22:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Éretlennek és tisztességtelennek érezném, ha a férje mellett engem keresne. Meddig akar váratni? Komolytalan az egész.

Válni akar? Miért nem teszi?

"Ha nem keres meg később az is egy válasz végülis" - A helyedben nem várnék rá egy percig sem.

aug. 14. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!