Érzéketlen vagyok?
Figyelt kérdés
29 évesen úgy döntöttem, hogy kijövök külföldre szerencsét próbálni, és meglepetésemre nem hiányzik Magyarország, illetve a családom sem úgy hiányzik, hogy sírok.júl. 30. 20:55
1/5 anonim válasza:
Attól, hogy most így érzed nem feltétlenül vagy érzéketleb. Viszont ez változhat a jövőben.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem értem nagyon saját magam, olyan mintha mi sem történt volna velem, nem is egy idegen országban lennék
júl. 30. 21:19
3/5 anonim válasza:
Én detto ugyanezt éreztem, amikor kijöttem. Gondolom külföldön nem ér annyi stressz, mint otthon ért.
4/5 anonim válasza:
Ez teljesen természetes, ettől nem vagy érzéketlen.
Akkor lennél érzéketlen ha például egy nagyobb volumenű dologra is közömbösen reagálnál, például az egyetlen gyereked öngyilkos lenne / felakasztaná magát a szobájában, te ezt észrevennéd és legyintenél egyet mint ha mi sem történt volna, leülnél megvacsorázni, TV-t nézni majd csak utána szednéd le és temetnéd el. Na az már érzéketlenség.
5/5 anonim válasza:
Ha a családod sem,hiányzik akkor nem is szereted oket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!