Ki lehet mondani, hogy valaki dagadt, vagy érzéketlen, hiába igaz?
Figyelt kérdés
így ilyen szóval, hogy "dagadt vagy", lehet mondani, hiszen igaz, vagy bunkóság, mit gondoltok? Jogosan eshet rosszul a másiknak, vagy mivel igaz, fogadja el hogy ezt mondják neki vagy fogyjon le?2023. jún. 13. 11:00
1/20 anonim válasza:
Nem tilos, de attól függően hogy hogyan, milyen szituációban és kinek mondod, ugyanúgy lehet oltári bunkóság mint őszinte észrevétel.
2/20 anonim válasza:
Persze hogy bunkóság. A tolószékesnek sem mondod hogy nincs lába, a vaknak se hogy nem lát stb. Nem is értem a kérdést.
3/20 anonim válasza:
Egyrészt maga a kifejezés bántó, ezzel gondolom te is tisztában vagy. Másrészt miért kell ezt mondani, szerinted ő nem tudja magáról?
4/20 anonim válasza:
Primitív, alja embertől nem vár más megnyilvánulást az ember, mint ezt ami a kérdésedben áll..:)
6/20 anonim válasza:
5 De a szint alatti primitívség ha rosszindulattal és gonoszsággal párosul-az az. Mondjuk öünmagát járatja le egy ilyen egyed-az tény és nem kérdés.
7/20 anonim válasza:
Akkor az a jó ember aki hazudik. Attól még a pufi pufi marad. Egy grammal sem lesz könnyebb.
8/20 anonim válasza:
Mivel nincs pontosan definiálva az hogy dagadt ezért bunkóság ezt megjegyezni. Egy topmodellhez képest bárki dagadt. Ezzel az erővel te is dagadt vagy kérdező.
9/20 A kérdező kommentje:
Nem én mondtam, nekem mondták. Ráadásul tényleg teljesen fölöslegesen, nem aggódásból, plusz megaláztak több ember előtt, köztük a párom is hallotta akivel elég friss a kapcsolatunk.
Ez volt a védekezése az illetőnek, hogy dehát ez az igazság, ő akkor is ki fogja mondani, miért fáj ez nekem, hiszen igaz, nem jogos, hogy én ezen megsértődök, hiszen igaz.
De ahogy látom itt is van aki szerint ez teljesen oké...
2023. jún. 13. 11:26
10/20 anonim válasza:
Rosszul fog esni annak, akinek szól. Ez biztos. Viszont vannak olyan helyzetek,amikor már krvára fel kell hívni a másik figyelmét rá, hogy komoly problémái vannak az elhízással, és ez egészségügyi problémákhoz fog vezetni.
Őhmm... nyilbán ezt lehetne finomabban is közölni, de sokszor egyszerűbb csak így, hogy dagadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!