Egy érzéketlen fatuskó vagyok,de mégis jólelkű vagyok. Ki vagyok én?
Figyelt kérdés
2022. jún. 2. 20:48
1/7 anonim válasza:
Látom dolgozik a xanax vodka redbullkombó.
2/7 Jól van ez így? válasza:
Karod erős, szíved bátor?
4/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szűz
2022. jún. 2. 21:22
5/7 anonim válasza:
Szerintem ez nem vicces kérdés, mert valóban van ilyen személyiség, én is ilyen vagyok.
El kell döntened, hogy melyik szeretnél lenni, melyik milyen előnnyel-hátránnyal jár, neked melyik a szimpibb. A jólelkűeket kihasználják, a tuskókkal nem feltétlen barátkoznak, távolságtartás eredményez.
Mi lenne, ha a két dolgot ötvöznéd, és megfontoltabban lennél jószívű, ott megfontolnád kinek segítesz? Ebben alkalmazd a tuskó style-t.
6/7 anonim válasza:
Én is olyan fele-fele vagyok.
Szituációkkal magyarázom a két teljesen más viselkedésem,azaz a +90 és -90 fokos eltéréseket.
7/7 anonim válasza:
Ráadásul fiatalnak már öreg vagy, öregnek meg még fiatal!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!