Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azok az ismerősök mit csinálna...

Azok az ismerősök mit csinálnak jól, akik 6-8-10 évvel fiatalabbnak néznek ki már 30 körül is?

Figyelt kérdés

Nem arra gondolok, hogy valaki 170 cm (férfi) vagy 150 cm (nő) és a kis teste olyan gyerekesnek hat. Van majdnem 2 méteres ilyen ismerősöm is, aki arcra nagyon fiatalnak néz ki.

Osztálytalálkozónk volt nem rég (29-30 évesek most az emberek) és volt pár ember, aki ha azt mondta volna 1-2 éve érettségizett azt is elhittem volna neki. Mások páran pedig sajnos 30-hoz képest nézve öregnek és a korukhoz képest ráncosnak tűntek, ilyen is van. Mit csinál az, aki 30 évesen úgy néz ki, mint egy egészséges 23 éves?

júl. 28. 20:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szerintem életmód+genetika.

33 évesen nem néznek 26-nál többnek sosem. Fizikai munkát végzek, szinte mindenhová gyalog megyek. Szeretek sok zöldséget enni, soha nem iszok alkoholt.

Zsíros a bőrtípusom, de soha nem kenek rá púdert, vagy szárító krémet (mamámnak is zsíros bőre volt, 60 felett kezdett csak el ráncosodni).

Nem stresszelek és nincs gyerekem, mindig próbálok legalább 8 órát aludni, de hétvégén néha 12-t is sikerül.

júl. 28. 22:34
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Genetika! 34 vagyok, kövér és lusta. Tehát nem mozgok rendszeresen, imádom a csokit stb.. Mégis a kortársaimnál jóval fiatalabbnak néznek. Emellett van egy gyermekem, de talán nem stresszelek annyit (kifelé, magamban eszem magam mindenen), nem szolizok, nem napozok. Az arctisztítási rutinom a tiszta vízben kimerül,néha szappan. Egyszerű életet élek. Szóval szerintem genetika, a testvéreim is simán letagadhatnának jó pár évet
júl. 28. 22:37
 13/19 anonim ***** válasza:

Genetika.

A velem egyidős ismerőseim szinte mind fiatalabbnak néznek ki nálam, pedig többségük dohányzik, van amelyik iszik is, vannak akik teljesen rendezetlen életmódot élnek, mégis fiatalabbnak néznek ki.

Én meg egészségesen, normálisan élek, aztán mindig idősebbnek néznek.

júl. 28. 23:32
 14/19 anonim ***** válasza:
sport, jó táplalkozás, egészséges életmód. Mindjart 10 évet letagadhatsz!
júl. 28. 23:37
 15/19 anonim ***** válasza:
Genetika. Én is ilyen voltam mindig is, már gimis végzősként is általános iskolásnak néztek. Akkor rettenetes volt, de ma már jó.
júl. 29. 00:13
 16/19 anonim ***** válasza:
ami fontos azaz, hogy keveset idegeskednek vagy egyáltalán nem, a lelki állapotuk kiegyensúlyozott, nem stresszes az életük.
júl. 29. 06:32
 17/19 anonim ***** válasza:
Életmód kérdése. Amikor voltak nálunk ablakot cserélni, két nap alatt elég jól beszélgettem a munkásokkal. Kiderült, hogy ők engem a valós koromnál kb öt évvel fiatalabbnak gondoltak (klímás irodai munka, sport), míg én őket kb szintén öt évvel idősebbnek (fizikai munka, rendszeretlen étkezés, cigi, energiaital). Szóval látszik az életmód.
júl. 29. 09:30
 18/19 Metionin ***** válasza:
Én ilyen vagyok. Vékony vagyok, sportolok, a kávén kívül nincs káros szenvedélyem és nincs gyerekem. Ápolom a bőröm, kerülöm a napfényt. Plusz biztosan van még más is, amit nem én csinálok, mert mindig sokkal fiatalabbnak néztek, tinikoromban is és huszonévesen is, amikor sajnos sokat kellett pl. éjszaka dolgoznom és más olyan dolgokat csinálni, ami nem tesz jót a szervezetnek.
júl. 29. 11:08
 19/19 anonim ***** válasza:

Genetika + arcápolás, fényvédő.

Főleg az UV, ami ellen lehet védekezni igazán, és hosszú távon, rendesen betartva sokat számít. UV miatt extrém mód öregszik a bőr. Sokkal hamarabb jelennek meg a ráncok. Így nyáron napkrém. Télen elég a fényvédő.

júl. 30. 03:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!