Az mennyire normális, ha van egy ismerősöm aki kicsit gyerekes és 19 éves létére sokkal fiatalabbnak néz ki, és az apja babusgatja? Így magához húzza meg megsimogatja. Szerintem ez undortó.
Na meg megveszi neki az új iPhone-t a faterja meg mindent. az én apám legalább katona iskolába akart iratni, annak ellenére hogy nem jött össze. én férfi lettem ő pedig hát, ilyen félig hosszu haju 19 éves kisfiú....
szerintetek az apja rontotta el?
Én megölellek apukád helyett virtuálisan..
Sajnálom, hogy így kellett felnőnöd, minden gyerek nemtől függetlenül megérdemli, hogy kimutassák felé a szülei a szeretetüket.
De az. Felnőttek is ölelik és szeretet adnak a másiknak, akár simogatás, akár ölelés, akár puszi formájában. Pláne szülő-gyerek viszonyban. Értem én, hogy szerintem ez nem normális, és azért gondolod ezt, mert nem volt alkalmad megtapasztalni milyen, ha kimutatja a másik a szeretetét. Ez szomorú, ezért küldtem a virtuális ölelést.
Ha a barátod és nem az apád, akkor is normális megölelni a másikat, ha sima szeretted, akkor is, amennyiben ez mindkét félnek jó. Egy ölelés, kedveskedés pedig ritkán rossz valakinek. Ha az anyja teszi ezt a lányával, akkor is fujjognál? Az is csak szeretet, mindegy ki a fogadó/adó fél.
"az apja babusgatja? Így magához húzza meg megsimogatja."
"az én apám legalább katona iskolába akart iratni"
Az viszont egészen más, ha a katonatársaid babusgatnak esténként?!
Az amolyan katonadolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!