Az mennyire normális, ha van egy ismerősöm aki kicsit gyerekes és 19 éves létére sokkal fiatalabbnak néz ki, és az apja babusgatja? Így magához húzza meg megsimogatja. Szerintem ez undortó.
Figyelt kérdés
Na meg megveszi neki az új iPhone-t a faterja meg mindent. az én apám legalább katona iskolába akart iratni, annak ellenére hogy nem jött össze. én férfi lettem ő pedig hát, ilyen félig hosszu haju 19 éves kisfiú....
szerintetek az apja rontotta el?
2020. jún. 21. 18:47
12/12 anonim válasza:
Nem tehet róla, ebben nőtt fel, a szülei azok!
Még van lehetőséged változtatni és megtanulni elfogadni és kimutatni a szereteted, hogy a gyerekeid ne olyan rideg környezetben nőjenek fel, mint te, legyél jobb szülő a szüleidnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!