Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azok az ismerősök mit csinálna...

Azok az ismerősök mit csinálnak jól, akik 6-8-10 évvel fiatalabbnak néznek ki már 30 körül is?

Figyelt kérdés

Nem arra gondolok, hogy valaki 170 cm (férfi) vagy 150 cm (nő) és a kis teste olyan gyerekesnek hat. Van majdnem 2 méteres ilyen ismerősöm is, aki arcra nagyon fiatalnak néz ki.

Osztálytalálkozónk volt nem rég (29-30 évesek most az emberek) és volt pár ember, aki ha azt mondta volna 1-2 éve érettségizett azt is elhittem volna neki. Mások páran pedig sajnos 30-hoz képest nézve öregnek és a korukhoz képest ráncosnak tűntek, ilyen is van. Mit csinál az, aki 30 évesen úgy néz ki, mint egy egészséges 23 éves?

júl. 28. 20:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Sok minden lehet, nem szoliznak nem drogoznak és nem alkoholisták pld.

Sportolnak valamit.

júl. 28. 20:31
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Egészséges mozgásban gazdag életmódot folytat, nincs káros szenvedélye, kialussza magát, nem éjszakázik, nincs függősége, megtanulta helyén kezelni a stresszt, arcára nem ken minden szart..

Én is ilyen vagyok. 33 évesen kb. 25-nek nézek ki.

júl. 28. 20:32
 3/19 anonim ***** válasza:
85%
Én feleségem 16-nak nézi ki, pedig 34 éves. Múltkor elkérték tőle a boltban a személyijét :D
júl. 28. 20:36
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Életmód, mentális egészség, a test és az arcbőr karbantartása és nem utolsósorban genetika.
júl. 28. 20:36
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs gyerekük. Én magamon azóta látom jobban h öregszem, mióta az első gyerek megszületett, mert nagyon szar alvó volt, rohadt sokat éjszakáztam. A második sem aludt sokkal jobban. Az a pár év rendesen nyomot hagyott rajtam. Előtte tőlem is személyit kértek mindig még 26 évesen is.
júl. 28. 20:40
 6/19 anonim ***** válasza:
58%
Nem fizetnek tartásdíjat, nem vettek fel kölcsönt, nem házasodtak meg.
júl. 28. 20:53
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Genetika.
júl. 28. 21:22
 8/19 anonim ***** válasza:
60%

50 évesen néznek max harmincnak.

Mit csinálok:

Mértékletes étkezés, munkámból adódóan sok mozgás,gondos bőrápolás, óvakodás a túlhajszoltságtól.No cigi, no pia. Fiatalos, rugalmas gondolkodásmód, fiatalos öltözködés. Ennyi.

júl. 28. 21:42
 9/19 anonim ***** válasza:

Gyorsan hozzáteszem:van gyerekem (felnőtt).

Nem vagyok gazdag és fizikai munkát végzek. A kollégáim, akik ugyanolyan korúak mint én, de az anyámnak néznek ki, abban különböznek tőlem, hogy elengedték magukat testileg, lelkileg. Valahol a családalapítás után lehúzták a rolót. Úgy vannak vele, kinek, minek nézzenek ki jól?

júl. 28. 21:48
 10/19 anonim ***** válasza:
Nálam is így van, 35 évesen - szakállal - legfeljebb 25-nek nézek ki. Szakáll nélkül már igazolványt kérnek. Nálam szerintem az életmód okozza. Lassan indult be az életem, nem dolgoztam fizikai munkában, nem hagytam magamat kizsákmányolni, 26 éves koromtól rendszeresen túrázok, egészségtudatosan eszek, 1 évvel ezelőtt plusz egészségesebb étrendre váltottam és le is fogytam, azóta még jobb a külalakom, az energiaszintem szintén nem harmincas, a hétköznapi irodai munka után hétvégenként pörgök.
júl. 28. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!