Azok az ismerősök mit csinálnak jól, akik 6-8-10 évvel fiatalabbnak néznek ki már 30 körül is?
Nem arra gondolok, hogy valaki 170 cm (férfi) vagy 150 cm (nő) és a kis teste olyan gyerekesnek hat. Van majdnem 2 méteres ilyen ismerősöm is, aki arcra nagyon fiatalnak néz ki.
Osztálytalálkozónk volt nem rég (29-30 évesek most az emberek) és volt pár ember, aki ha azt mondta volna 1-2 éve érettségizett azt is elhittem volna neki. Mások páran pedig sajnos 30-hoz képest nézve öregnek és a korukhoz képest ráncosnak tűntek, ilyen is van. Mit csinál az, aki 30 évesen úgy néz ki, mint egy egészséges 23 éves?
Sok minden lehet, nem szoliznak nem drogoznak és nem alkoholisták pld.
Sportolnak valamit.
Egészséges mozgásban gazdag életmódot folytat, nincs káros szenvedélye, kialussza magát, nem éjszakázik, nincs függősége, megtanulta helyén kezelni a stresszt, arcára nem ken minden szart..
Én is ilyen vagyok. 33 évesen kb. 25-nek nézek ki.
50 évesen néznek max harmincnak.
Mit csinálok:
Mértékletes étkezés, munkámból adódóan sok mozgás,gondos bőrápolás, óvakodás a túlhajszoltságtól.No cigi, no pia. Fiatalos, rugalmas gondolkodásmód, fiatalos öltözködés. Ennyi.
Gyorsan hozzáteszem:van gyerekem (felnőtt).
Nem vagyok gazdag és fizikai munkát végzek. A kollégáim, akik ugyanolyan korúak mint én, de az anyámnak néznek ki, abban különböznek tőlem, hogy elengedték magukat testileg, lelkileg. Valahol a családalapítás után lehúzták a rolót. Úgy vannak vele, kinek, minek nézzenek ki jól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!