Miért mondja több idősebb ismerősöm, hogy a mai fiatalabb lányok/nők borzasztóak?
Sokat isznak, k*rvásan öltözködnek, a viselkedésük stb.
Vélemények?
Ja vannak sokan. De nagyon sok a kivétel.
Alapvetően nem érdekel amugy, ugyis talalok majd egy nőt akit kedvelek
Iskola/koli mellett lakunk. A nagy részük elég k*rvasan öltözködik. De hogy tényleg mind ribizli is aki így öltözködik azt nem tudom.
Sok tini iszik, cigizik és energiaitalozik. Nem érdekli őket semmi csak a buli meg a szex.
"Nem érdekli őket semmi csak a buli meg a szex."
Ily ez nagyon boomer szagú xd
Most leírtad minden egyes valaha élt generáció öregjeinek az éppen aktuális fiatalokhoz való hozzáállását.
Ilyen törvényszerűségek nem léteznek szerintem, csak arra vannak, hogy azok megnyugodjanak benne / éledjenek napról-napra rajta akik hangoztatják. Ilyen "az én értékrendem, munkamorálom, életszemléletem stb.-m veri a tiedet" alapon.
Csatlakozok a #2-es kollégához, sok fiatal lány van mindenkor akinek mindenéért tűzbe lehetne menni. Bármelyik lány/nő eshet amúgy egyik végletből a másikba, azért van mindenki, hogy emberileg fejlődjön. Egészen felesleges pálcát törni akárki felett amíg nem ismerjük a viselkedése mögötti okokat.
Ennek főként a rendszerváltás utáni hanyatlás az oka, amit a magasan szexualizáló társadalom csak jobban serkent. Nincsenek elveink, a felnőttek kiégtek, a fiatalok üresek.
Vannak értelmes lányok, de nagyon magányosnak érezhetik magukat.
Ez az egész szellemi kiüresedés egyébként globális jelenség, ami Közép-Európára is hatással van. A szexualizálás lehet a liberalizmus következménye, a túltechnicizált hétköznapok, média.
Csak úgy halkan megkérdezem, egy fiatal tinit mégis mi érdekelne, ha nem a bulizás, szórakozás, haverok, gondtalan élet? Talán érdekelné őket a hazug politika, vagy a gazdaság, amihez egyébként se értenek?
Téged mi érdekelt 15-17 évesen? Nehogy azt mond, hogy nem a szórakozás, haverok?
Annyira álszentek itt egyesek, de komolyan. A saját tinikorotokat talán elfelejtették? Vagy ti 0-24-ben csak tanultatok és nem pihiztetek, szórakoztatok?
Mikor 15 évvel ezelőtt voltam 15 éves, nálunk ugyan nem voltak okostelefonok, se internet a telefonon, ettől függetlenül sokat bandáztunk kint a játszótéren, vagy sétáltunk a városban. Az akkori divatnak megfelelően öltözködött mindenki. Voltak, akik buliztak és voltak, akik nem. Voltak akik akkor is ittak és cigiztek, mint most is.
A mostani tinik is ezt csinálják, csak nekik van már okostelefonjuk, meg sokaknak mobilnetjük. Csak a technika változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!