Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek az mennyire igaz,...

Szerintetek az mennyire igaz, hogy a facebook az extrovertáltaknak lett kitalálva ?

Figyelt kérdés

#Facebook #extrovertáltak
júl. 27. 18:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én azt látom, hogy akiknek rendben van a magánéletük, van egy baráti körük, akikkel elvannak, a családdal jól kijönnek, azok rémesen keveset posztolnak és akik magányosak, azok többet. Nekem is volt időszakom amikor naponta posztoltam, mert a lájkok és a kommentek egyfajta vosszajelzésnek tűntek az emberektől a figyelemfelhívásomra.
júl. 27. 18:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Így kijelentve biztos nem igaz, de minden platformon előnyben vannak az extrovertáltak, mert jól kommunikálnak kifelé és könnyen teremtenek kapcsolatot idegenekkel, kevesebb bennük a gátlás vagy szorongás. A Facebook az online ismerősi kapcsolatteremtésre lett kitalálva.
júl. 27. 18:49
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
Semennyire.
júl. 27. 18:53
 4/6 anonim válasza:
90%
A Facebook információszerzés céljából lett kitalálva. A funkcióira (üzenetküldés, posztolás, like, stb.) csak azért van szükség, hogy minél több ember vegye használatba. Nem extrovertáltakra lett szabva, se nem introvertáltakra, se nem nőkre, se nem férfiakra, se nem fiatalakra, se nem idősekre, hanem mindenkire. Ettől függetlenül bizonyos tulajdonságokkal rendelkező személyek lehet hogy szívesebben használják.
júl. 27. 18:57
 5/6 anonim ***** válasza:
63%
Extrovertáltaknak nincs szükségük erre.
júl. 28. 05:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább az exhibicionistáknak, vagy legalábbis a posztolós része.

Én is azt vettem észre, hogy azok, akiknek kiegyensúlyozott, boldog életük van, remek szociális élettel, családdal, és önmagukkal is elégedettek, nagyon minimálisan posztolnak csak, ha egyáltalán kitesznek bármit is. Azok sem olyan beállított, extrán tökéletes képek, videók.

Akik pedig többet/ szinte állandóan, vagy visszajelzéseket szeretnének kapni, vagy figyelmet, vagy meg akarják mutatni (kicsit maguknak is bizonyítva), hogy milyen tökéletes életük van.

júl. 28. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!