Társadalmilag nagyon elítélendő, ha valakiről kiderül, hogy járt prostikhoz?
Figyelt kérdés
Ez a dolog egyidős az emberiséggel, mindig voltak emberek, akik anyagi javak ellenében feküdtek le másokkal, ha úgy vesszük ez egy szolgáltatás. A vallások és a morális szempontok persze mindig elítélték, de mégis csinálták az emberek, a viktoriánus korban is. Emlékszem egyszer egy ismert tudósról is lehozták ezt a bulvárlapok egy díjátadó előtt, hogy miért tüntetik ki és ő azt mondta a tudományos eredményeit díjazzák, nem az erkölcseit. Ha kiderülne egy ismerősötökről, hogy prostizott nagyon elítélnétek? Most elsősorban egyedülálló férfiakra gondolok, akiknek nincs kedvük, türelmük udvarolni, csak akarnak egyet szexelni. Ez egy gyors, kényelmes megoldás, emberileg érthető. Persze, ha valakinek van felesége és úgy megy, az más dolog.júl. 26. 11:12
1/9 anonim válasza:
Van olyan ismerősöm aki rendszeresen jár egy prostikoz.
Egy kicsit sem érdekel, hogy fizet a szexért.
2/9 anonim válasza:
Miért derülne ki? Ki az a barom, aki ilyesmiről beszél?
3/9 anonim válasza:
Miért kellene ezt egyáltalán elmondani?
4/9 anonim válasza:
Nem zavarna, én is voltam, mikor úgy hozta az élet. +Van olyan helyzet, mikor egyszerűbb elmenni egy fizetőshöz, mint udvarolni, várakozni, aztán meg rászaladsz egy olyan nőre, aki egy fadarab az ágyban.
5/9 anonim válasza:
Undorítónak találnám és szánalmasnak, hogy nem talál 1 éjszakásra se senkit.
6/9 anonim válasza:
Maradjunk annyiban nem normális az illető. Ha elkap tőlük valami gyógyíthatatlan nemi betegséget akkor annyi. Az egészség a legfontosabb, utánna bánhatja. A legnagyobb ribik sem fekszenek össze annyi emberrel mint egy prostituált. Én nem kockázatnám, mellesleg gusztustalan is.
7/9 anonim válasza:
5
Nem mindenki születik Adonisznak, egyéjszakás meg csak nekik jöhet össze. Nem mellesleg biztonságosabb egy normálisabb prostival szexelni, aki gumival csinálja, mint egy ri banccal, akibe ki tudja hány pali élvezett bele gumi nélkül.
8/9 anonim válasza:
7, prostihoz járóként, hogy lenne már biztonságosabb? A kuncsaftok 90%-a natúr franciát kér, onnan is elkaphatsz mindent.
Egy rib.anc mondjuk havi 1-2x ágyba bújuk egy random idegennel, egy prosti meg egy nap lecuppant 5-6 kuncsaftot. Szerinted melyikkel nagyobb az esélye elkapni valamit?
9/9 anonim válasza:
8. Ismerek olyan ribizlit akin átment a fél város es buszke rá. Szerintem 50-50% az esély. De durva, hogy van akinek a betegség sem számít, csak kapjon pinát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!