Az emberiség fele nem hiszi el, hogy a holdra szállás megtörtént, és hülyének nézik, akik igen?
Akik meg elhiszik, azok meg azokat nézik hülyének, akik nem hiszik el. Ez annyira "szép". Te melyik táborba tartozol?
Én természetesen elhiszem, hogy megtörtént. (És igen, hülyének nézem azokat, akik nem hiszik el, és engem is hülyének néznek, amiért elhiszem 😃)
"Az emberiség fele nem hiszi el, hogy a holdra szállás megtörtént"
. Nem, ennél jóval kevesebb.
Nagyon sok buta ember van pl a facebookon akik egy holdról készült kép alatt is elkezdenek fröcsögni, hogy kamu, meg a holdraszállás is kamu, meg lebirkázzák mindazokat, akik elhiszik. Ismerőseim között is többen felvetették már ezt, hogy "nem is történt meg" (szintén nem diplomásak, sőt, jó ha a 8 általanosuk megvan)
Nem tudom mennyien nem hisznek benne, csak abból indultam ki, amit látok. Az "emberiség fele" lényegében csak egy kifejezés volt, nem kell ennyire halálosan komolyan venni, nyilván nem számoltam össze.
Nehéz elhinni mikor a stábtagok mászkálnak némelyik felvételen.Már megtalálták azt a helyet is ahol a Nasa a marokkói sivatagban leforgatta az egészet.
Cserébe Afrikában az Usa első számú finanszírozott országa lett Marokkó.
Én semmi ilyesmiben nem hiszek, se vallás se isten se hasonlók.
Mindig csak abban hittem ami előttem van, amit látok, ami kézzel fogható, ami meg is történik ami megvalósul.
De! Nem foglalkozok más véleményével, tőlem mindenki abban hisz amiben csak akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!