Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tehetnék hogy ne ijedjek...

Mit tehetnék hogy ne ijedjek meg az ilyenektől?

Figyelt kérdés

Mondjuk az utcán belefutok egy valószínűleg nem józan, mentálisan sem ép fazonba, aki nekem célozva kiabál obszcén dolgokat.

Pár lépcsőházzal arrébb lakik egy ilyen alak. A múltkor munkából értem haza mikor kint őrjöngött az utcán. A látóterébe kerülve nekem kezdett el mindenféle "szépet" kiabálni, olyan hangosan ordibált hogy már a lépcsőházban volt, akkor is hallottam. Aztán meg konkrétan kitörte a lépcsőház egyik ablakát és onnan folytatta. Eközben én meg már futottam és miután hazaértem szerintem egy órát ültem és remegtem mint a kocsonya.

júl. 22. 14:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%

Egy ilyen barom volt a mi környékünkön is. Sok feljelentés, bejelentés, a bátrabbak szóltak neki.

Összefogott a környék, kellett sajnos pár év, mire bezárták.

júl. 22. 16:10
 12/16 anonim ***** válasza:
68%
Rá kell hívni a rendőröket, beszélgessenek el vele!
júl. 23. 01:42
 13/16 A kérdező kommentje:

Vitték már el többször, de rendszerint egy két nap múlva megint hallani ahogy ordibál.

Ja meg olyan is volt hogy ott állt az ablakban és folyamatosan bámult.

júl. 23. 05:14
 14/16 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem még ezek mellett is érdemes lenne újra és újra kihívni a rendőröket; így hátha jobban érzik a dolgok súlyát.
júl. 23. 09:54
 15/16 anonim ***** válasza:
71%
13. Ők se bírják! Ahhoz egy súlyosabb bűncselekmény kell hogy komolyabban foglalkozzanak vele, akkor megy a kóterba vagy esetleg a pszichiátriára (pár hónap)! Így megy ez Magyarországon amíg meg nem döglik!
júl. 23. 13:03
 16/16 anonim ***** válasza:
71%

Kórház/pszichiátria, börtön... kórház/pszichiátria, börtön...Kórház/pszichiátria, börtön... kórház/pszichiátria, börtön...

Temető!

júl. 23. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!