Mit tehetnék hogy ne ijedjek meg az ilyenektől?
Mondjuk az utcán belefutok egy valószínűleg nem józan, mentálisan sem ép fazonba, aki nekem célozva kiabál obszcén dolgokat.
Pár lépcsőházzal arrébb lakik egy ilyen alak. A múltkor munkából értem haza mikor kint őrjöngött az utcán. A látóterébe kerülve nekem kezdett el mindenféle "szépet" kiabálni, olyan hangosan ordibált hogy már a lépcsőházban volt, akkor is hallottam. Aztán meg konkrétan kitörte a lépcsőház egyik ablakát és onnan folytatta. Eközben én meg már futottam és miután hazaértem szerintem egy órát ültem és remegtem mint a kocsonya.
Felteszem, az ittas alak férfi volt.
A kérdés az, hogy neked, mint pasinak szólt be, akiben vetélytársat látott vagy neked, mint nőnek szólt be, s akkor jellemzően valami olyan jellegűt, ami a vágyak felé is terelte a figyelmet.
Más felvetés, hogy csak ebben a szituban rettensz-e meg, vagy ez alapvető jellemvonásod más élethelyzetben is.
Nő vagyok.
Na igen, az a baj hogy elég hamar betojok és egyből látni is rajtam.
Mindenképp a magabiztosságod kellene növelni.
Iskolában / munkahelyen (nem írtál életkort, ezért így tudom írni) mennyire okoz ez gondot?
Magabiztos léptekkel, gyorsan elkerülni, nem reagálni rá, oda sem nézni.
Emberek közé menni, ga kell, bemenni egy kis boltba, akárhova.
Ha tényleg úgy érzed, veszélyt jelent rád, vagy bántana, kérhetsz rendőri segítséget.
Szerintem minden emberben van félelem, és elég szomorú, hogy ilyen társadalomban élünk.
Amit én tennék, amit te is, hogy mielőbb eltűnjek a szeme elől.
Azzal tudlak vígasztalni, hogy nemsokára egy új világ veszi kezdetét melyben béke és biztonság lesz!
6
"Azzal tudlak vígasztalni, hogy nemsokára egy új világ veszi kezdetét melyben béke és biztonság lesz!"
Hagyd már a p..csába ezt a hívő mesét, mert qurva idegesítő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!