Miért vannak ennyire primitív emberek az országban?
Nem írom meg a származást, de sejthetitek..
Utazom a vonaton, kisgyerek elmegy wc-re. Rá 1 percre apa dörömböl és üvölt az ajtón, mert a gyerek bezárta wc-zéshez. Kinyitja a gyerek, apu folytatja az üvöltést: “mi az anyád p*csájának csukod be?!”. Odamegy anyuka: “Alex, leszakítom az agyad, hülyegyerek!!”.
Komolyan, ezek az emberek miért számítanak alkalmasnak arra, hogy gyereket nevelhessenek?
Én azt vettem észre, hogy az emberek nagyon türelmetlenek lettek.
Vannak az önkiszolgáló kasszák és egy rész, ahol várod, hogy felszabaduljon az egyik. Múltkor pont felszabadult egy, de a férfi rámolt. Őszintén, nem gondoltam szépeket, főleg, mert ment az ebédszünetem, sietnem kellett vissza az irodába, de képes voltam megmaradni a helyemen, hátha egy másik kassza felszabadul vagy a férfi elrámol, plusz látszott, hogy kicsit nehezebben rámol, plusz pult se volt külön, ahol nyugiban rámolhatott volna, tehát nem bosszantani akarta a többieket. Semmit nem mondtam neki, amikor ment el.
Ma én kerültem ilyen helyzetbe. Abban a boltban ahol voltam nincs egy pult, ahol vásárlás után elpakolhatsz, több dolgot vettem, mert ajandékokat hoztam az ismerőseimnek. Önkiszolgáló kasszánál ahogy kiadta a gép a blokkot, a soron következő néni tolta rám a kocsiját. Körülbelül 1-2 perc volt, amíg elrámoltam, a néni kivárta úgy, hogy már teljesen belém tolta a kocsit. Aztán félrehúztam a táskámat meg a szatyrot, hogy elkezdhesse lehúzni az árukat és odaszól, hogy "Ba.szd meg!" és elkezd zsörtölődni, hogy fél óráig ott voltam (ami biztos, hogy nem igaz.).
Értitek, 2 perc várakozás után már ilyen ingerültté válik valaki.
Ugyanúgy a mosdóknal ugyanezt veszem észre. Állunk a sorban, egyszerre valaki elkezd hitetlenkedni, hogy mit csinál bent mindenki ennyi ideig. Most is 1 db mosdó volt amikor mentem bevásárlás előtt a wc-re, örültem, hogy csak pisilnem kellett és nem a cifrafo.s.ás jött rám, hogy hallgathassam, hogy mennyi ideig foglalom a wc-t és irgum-burgum...
Ugyanúgy orvosnál a váróban örjöng az ember, hogy mit húzza az időt az aki bent van, hát oda betegek járnak, aztán meg majd betegebb lesz, hogy ennyit kell várnia, meg a vérnyomása az egekbe szökik akkor mi lesz, aztán sorrakerül és többet van bent, mint az, akire panaszkodott.
Ez van, az emberek nem képesek várni, türelmetlenek, egymáson vezetik le a feszültséget, aztán meg csodálkoznak, hogy miért van ennyi besavanyodott ember pl az eladók között.
Magyarok vagyunk. Ennyi.
Kinek a területéhez tartozik most az oktatás?
Nincs több kérdésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!