Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért vannak ennyire primitív...

Miért vannak ennyire primitív emberek az országban?

Figyelt kérdés

Nem írom meg a származást, de sejthetitek..

Utazom a vonaton, kisgyerek elmegy wc-re. Rá 1 percre apa dörömböl és üvölt az ajtón, mert a gyerek bezárta wc-zéshez. Kinyitja a gyerek, apu folytatja az üvöltést: “mi az anyád p*csájának csukod be?!”. Odamegy anyuka: “Alex, leszakítom az agyad, hülyegyerek!!”.

Komolyan, ezek az emberek miért számítanak alkalmasnak arra, hogy gyereket nevelhessenek?

júl. 21. 10:51
1 2
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én azt vettem észre, hogy az emberek nagyon türelmetlenek lettek.

Vannak az önkiszolgáló kasszák és egy rész, ahol várod, hogy felszabaduljon az egyik. Múltkor pont felszabadult egy, de a férfi rámolt. Őszintén, nem gondoltam szépeket, főleg, mert ment az ebédszünetem, sietnem kellett vissza az irodába, de képes voltam megmaradni a helyemen, hátha egy másik kassza felszabadul vagy a férfi elrámol, plusz látszott, hogy kicsit nehezebben rámol, plusz pult se volt külön, ahol nyugiban rámolhatott volna, tehát nem bosszantani akarta a többieket. Semmit nem mondtam neki, amikor ment el.

Ma én kerültem ilyen helyzetbe. Abban a boltban ahol voltam nincs egy pult, ahol vásárlás után elpakolhatsz, több dolgot vettem, mert ajandékokat hoztam az ismerőseimnek. Önkiszolgáló kasszánál ahogy kiadta a gép a blokkot, a soron következő néni tolta rám a kocsiját. Körülbelül 1-2 perc volt, amíg elrámoltam, a néni kivárta úgy, hogy már teljesen belém tolta a kocsit. Aztán félrehúztam a táskámat meg a szatyrot, hogy elkezdhesse lehúzni az árukat és odaszól, hogy "Ba.szd meg!" és elkezd zsörtölődni, hogy fél óráig ott voltam (ami biztos, hogy nem igaz.).

Értitek, 2 perc várakozás után már ilyen ingerültté válik valaki.

Ugyanúgy a mosdóknal ugyanezt veszem észre. Állunk a sorban, egyszerre valaki elkezd hitetlenkedni, hogy mit csinál bent mindenki ennyi ideig. Most is 1 db mosdó volt amikor mentem bevásárlás előtt a wc-re, örültem, hogy csak pisilnem kellett és nem a cifrafo.s.ás jött rám, hogy hallgathassam, hogy mennyi ideig foglalom a wc-t és irgum-burgum...

Ugyanúgy orvosnál a váróban örjöng az ember, hogy mit húzza az időt az aki bent van, hát oda betegek járnak, aztán meg majd betegebb lesz, hogy ennyit kell várnia, meg a vérnyomása az egekbe szökik akkor mi lesz, aztán sorrakerül és többet van bent, mint az, akire panaszkodott.

Ez van, az emberek nem képesek várni, türelmetlenek, egymáson vezetik le a feszültséget, aztán meg csodálkoznak, hogy miért van ennyi besavanyodott ember pl az eladók között.

júl. 21. 18:30
 13/13 anonim ***** válasza:
92%

Magyarok vagyunk. Ennyi.

Kinek a területéhez tartozik most az oktatás?

Nincs több kérdésem.

júl. 21. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!