Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért vannak ennyire primitív...

Miért vannak ennyire primitív emberek az országban?

Figyelt kérdés

Nem írom meg a származást, de sejthetitek..

Utazom a vonaton, kisgyerek elmegy wc-re. Rá 1 percre apa dörömböl és üvölt az ajtón, mert a gyerek bezárta wc-zéshez. Kinyitja a gyerek, apu folytatja az üvöltést: “mi az anyád p*csájának csukod be?!”. Odamegy anyuka: “Alex, leszakítom az agyad, hülyegyerek!!”.

Komolyan, ezek az emberek miért számítanak alkalmasnak arra, hogy gyereket nevelhessenek?

júl. 21. 10:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Őszintén, én már nem is tekintek rájuk emberként. A legtöbb állatba normálisabb viselkedési normák szorultak, mint beléjük. Náluk az a norma, erre a viselkedésre tanítják egymást és csak nagyon kevesen tudnak kitörni ebből a közegből.
júl. 21. 10:54
 2/13 A kérdező kommentje:
De ez valami szörnyű. Annyira unintelligensek, nem értem, miért erőlködnek a társadalomba integrálásra, amikor a napfénynél is világosabb, hogy ezek egyszerűen nincsenek még homo sapiens szinten.
júl. 21. 10:55
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ők nem szeretnének a társadalom része lenni (legalábbis 99%-uk nem), különböző intézmények szorgalmazzák ezt, holott be kéne látni, hogy egy bizonyos embertípuson nem érdemes segíteni, pláne nem a normális embertársaik kárára.
júl. 21. 11:01
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nagyon sok olyan ember lesz szülő, akik amúgy abszolút nem alkalmasak rá, hogy gyereket neveljenek. Ezért is egyre betegebb ez a társadalom.
júl. 21. 11:04
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok rá büszke, de teljesen egy véleménnyel vagyok az első válaszolóval. Egy ilyen család költözött a szomszéd lépcsőházba, délelőttől hajnali órákig rendszeresen kellemetlenségeket okoznak. Le sem merem írni, miket óbégatnak egymásnak, meg annak a szerencsétlen gyereknek, akit időközben ideszültek.

Annyira igazságtalan, hogy egy rakat párnak nem születik/születhet gyereke ilyen-olyan okból kifolyólag, pedig nagyon vágynak is rá, és tényleg remek emberek, aztán ott van a másik véglet, akik meg potyogtatják őket...

Csak, sajnos, az a baj, hogy a "nem ők" kategória is kezd erre a szintre süllyedni.

júl. 21. 11:09
 6/13 anonim ***** válasza:
70%
Ezek nem emberek, hanem cigányok.
júl. 21. 11:12
 7/13 anonim ***** válasza:
62%
Örülj neki, hogy egyáltalán elment a gyerek az illemhelyre! Na! :DDD
júl. 21. 11:21
 8/13 A kérdező kommentje:

Ez már érdemnek számít? :/

júl. 21. 11:22
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos láttam én már ilyen típusú embert, akinek már ez is megugrotta az értelmi szintjét. Mint írtam, állatok.
júl. 21. 11:23
 10/13 anonim ***** válasza:
69%
A probléma ott van, hogy ezeket nem lehet puskával lelőni.
júl. 21. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!