Az ember életének legfontosabb célja az kell legyen, hogy párt találjon?
Köze nincs hozzá senkinek, van e párkapcsolatom, vagy srm. Mindenki húzzon vissza a kis óljába és a maga életével foglalkozzon.
Érdekes módon az az opcio egyik okostojás fejében sem merül fel, hogy én nem is akarok igazán kapcsolatot.
Elhízott, igénytelen, osoba faszik várják a tökéletes kiszolgáló anyucit és szórakoztató személyzetet, közben a kis szaros
minimálbérükért rettegnek. Unalmas, reménytelen.
Már elnézést kedves 21-es de akivel növel találkoztam. Az összes sötét volt mint az éjszaka. Pénzük általában nem volt.
Házuk vagy lakásuk végképp. Azt sem tudták, hogy kell bánni a pénzel.
Elvárták volna tőlem, hogy én tartsam el őket és ugye mindent én fizessek.
Ők meg megjelennek egy bőrönddel a kapuban. "Milyen jó."
Aztán meg majd az ÉN pénzemen utaznak. Meg vegyek nekik meg mindent.
De a pasasnak legyen diplomája, jó fizetése, háza, kocsija....
De Jó és a nőnek mije van ? Mert AZT egy k.....átol is megkapja az ember.
Mikor mondtam a titkárnőnek is, hogy már elnézést, de szerinted mit kezdjek egy nagyra nőt h...lye gyerekkel ? Csak annyit mondott kemény szavak.
Szóval a nőből is van ilyen bőven pláne BP-n. Kb mind 3.
Szóval köszönöm inkább egyedül.
Szerintem a legfontosabb cél az, hogy megtaláljuk önmagunkat, és felépítsünk egy olyan életet, amire vágyunk, közben pedig fejlődünk, elbukunk, abból tanulunk és javulunk.
Van az a társadalmi elvárás, helyenként talán nyomás is, miszerint legyen hamar egy komoly párkapcsolat, amiből család nő majd, de nem mindenkinek ez a vágya, prioritása. Persze, én is szeretnék majd egyet egy nap, de addig nem, amíg a saját lábamon nem tudok megállni, vagy legalábbis majdnem megállni, mert most fiatal felnőttként megint nem túl egyszerű a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!