Az ember életének legfontosabb célja az kell legyen, hogy párt találjon?
De boldog párkapcsolatban élő ember is sokkal kevesebb, mint amennyien azt próbálják mutatni magukról a közösségi médiában.
Igazából intelligens ember nem szól be másnak amiatt, hogy másképp él, sajnos a rokonságban, főleg az idősebbek nem mind ilyenek.
#10-el
Értek egyet.
Jobb ha van valakink.
Vannak sztereotipizált társadalmi elvárások és az emberek többsége beleköt abba, ha valaki nem felel meg az elvárásoknak, akár csak egynek is. Tudod mint a mesében ha van rajta sapka azért, ha nincs akkor meg azért.
Szerintem az emberi élet legfontosabb célja, hogy megvalósítsuk a saját utunkat, ehhez meg kell ismerni önmagunkat, fejlődnünk kell és ha jól csináljuk akkor nem a társadalmi elvárások, hanem a saját személyiségünk határozza meg a vágyainkat és a céljainkat és ennek kiteljesedésén dolgozunk életünk során.
Persze az ember társas lény, nyilván sokaknak a legkézenfekvőbb opció, hogy legyen egy társ, mert akinek van az jó, akinek nincs az csak félember és ettől árnyaltabban nem gondolnak bele e témába.
Kérdés: miért zavarnak a társadalmi elvárások, ha nem akarsz nekik megfelelni? Járd a saját utadat és nem kell magyarázkodni senkinek. Ők csak a felszínt kapargatják és nem is kíváncsiak a miértekre.
Kizárt!
Mutass egy törvényt, rendeletet, vagy hasonlót, ami ezt kötelező jelleggel leírja!
Szerintem senkinek semmi köze hozzá hogy ki hogy él.
Nekem bőven elég felelősség ellátni a betegeket.
A magánéletembe meg örülök hogy van saját magamra időm.
Amúgy nem az itteni incel pasik sírnak, hogy férfi többlet van ?
Lehet örülni több nő jut nekik. Kész.
Nem hiszem, ráadásul ez felveti azt a kérdést, hogy akinek valamiért nem jön össze a tartós párkapcsolat, házasság, annak "annyit is ért az élete?".
Mit kezdjen magával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!