Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért bunkó velem?

Miért bunkó velem?

Figyelt kérdés
dolgozik egy lány itt az egyik boltban, tavaly nyár körül került ide, ha jól emlékszem. mikor elsőnek meglátott, akkor nagyon megnézett. bennem is volt egy olyan kis érzés hogy tetszik, aranyos. de annyira még sem fogott meg, nem tettem felé semmi lépést.láttam rajta hogy zavarban van, mikor fizettem a kasszánnál, akkor lefelé nézett és mosolygott. egy idő után már én is kicsit zavarban voltam, nem azért mert annyira tetszett volna, hanem tudtam hogy így reagál ha bemegyek. aztán egy idő után elkezdett bunkózni. ha bementem a boltba, és ő mondjuk pont ült és telefonozott, akkor elkezdett fejeket vágni hogy fel kellett állnia kiszolgálni, meg csak ha simán bemegyek a boltba, akkor is látom rajta hogy fejeket vág. azért lehet ez szerintetek, mert nem tettem felé semmilyen lépést? nem csináltam semmi rosszat, csak simán vásároltam mint a többi vásárló
2024. júl. 17. 17:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Simán tele a töke a kereskedelemmel. Ne vedd magadra
2024. júl. 17. 18:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Előtte is leszart. Max tele a csöcse, hogy gyakran mész. Amúgy ha nem érdekelne a puncija, sose írtad volna ide ezt a szösszenetet.
2024. júl. 17. 18:21
 3/3 anonim ***** válasza:
50%
Lehet, hogy azt várja, hogy felidegesít téged ezzel, és végre lépsz valamit. Vagy azt gondolja, hogy "na, már megint itt van ez a mamlasz, aki feltűnően sokat jön, de csak balfaszkodik, ahelyett, hogy lépne valamit".
2024. júl. 17. 18:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!