Miért volt minden sokkal jobb a 2010-es évek elején?
Egyetértek a #2-essel. Nem önmagában 2010 volt a jó, hanem akkor voltál gyerek.
Egyébként 2010 és 2024 közt azért nincs olyan nagy külöbség. A közösségi média már megjelent, és előfehaladott állapotban volt. Okostelefon is létezett: már lehetett venni Iphone-t.
Különbség is akad azért: akkoriban is terjesztettek egyesek magukról kihívó képeket, de abból nem próbáltak meg (nem igazán tudtak) hasznot húzni. Influenszerek ugyanis nem ha jól tudom, nem léteztek. Nem volt OnlyFans sem, tehát ha valaki megosztott magáról egy kihívó fotót, akkor úgymond önmagát adta, és nem a pénzért csinálta.
Az ezredfordulón - 90-es évek vége, 2000-es évek eleje azonban totál más világ volt, amiben a mai Z és alfa generáció elvesznek.
- nincs az internet elterjedve.
- nincs közösségi média
- nincs okostelefon
- nincs YouTube
- nincsenek illegális letöltések: a zenét TV-ben nézed, rádión hallgatod, vagy CD-n/kazettán (esetleg másolt kazettán xD)
- az online ismerkedés nem volt így kiépítve, mint ma.
- stb.
Szóval te már egy kényelmesebb világba születtél, bár teljesen érthető, hogy neked 2010 igen kedves.
"A 2008-2012-es időszak volt életem legszebb évei."
Mondhatni nekem is, pedig én már nem 19 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!