Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Csak én érzem úgy hogy régen...

Csak én érzem úgy hogy régen sokkal jobb volt minden?

Figyelt kérdés
Nagyon vissza szeretnék menni 15 -20 évet az időben deha 11 évet repülnék vissza azis boldogság lenne számomra de nyilvan ez már soha nem fog megtörténi :/ :/
2021. szept. 8. 15:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak te érzed úgy,én is.Én sok mindent elrontottam,és mindig azon gondolkodom,hogy milyen jó lett volna,ha másképp döntök,és csinálok dolgokat a múltban.Meg hiányzik is az az idő,mikor 5-10 éves voltam.Minden nyugodtabb,felhőtlenebb és vidámabb volt számomra.Meg sok probléma még nem történt meg,ami később jött.Szívesen átélném még egyszer,csak másképpen azt az időszakot.Mindig azt kívánom,bár visszaforogna az idő legalább egy 10 évet.de a 15-20 év még jobb lenne,akkoriban még jobb volt.

25/N

2021. szept. 8. 16:12
 2/11 anonim ***** válasza:
Ja,és még sokat szoktam régebbi képeket nézegetni,nosztalgiázni.meg a 2000-és évek elejei videó klipeket nézni,akkori zenét hallgatni mostanában.Hiányzik.(az első válaszoló vagyok)
2021. szept. 8. 16:17
 3/11 A kérdező kommentje:

Énis ezeket csinálom :)) 22/F

Borzasztó nekem ez a jelen ahogy fejlődik a világ ugy romlik minden :(

2021. szept. 8. 16:22
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
Meg már több mint 1 éve diktatórikus világrend van egy hülye kis szaros baci miatt.
2021. szept. 8. 17:06
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Minden jobb volt, a zenék, a filmek, az emberek. És a mostaninál még rosszabb lesz a helyzet, minden effelé mutat. 10-20 év múlva már ezt is vissza fogjuk sírni.
2021. szept. 8. 17:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez általában mindig így van, de jogosan. Csak érdekes, hogy minidg kibírjuk a rosszabbnál rosszabb dolgokat is, egymás után.
2021. szept. 8. 17:20
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen. A technológia fejlődésével arányosan csökken az emberekbe szorult értelem,intelligencia és együttérzés.. Nem tudom mi lesz a végén, de egy dolog garantált, a káosz. :D Egyébként én is úgy érzem, hogy semmi helyem a mostani világban, jobb lett volna ha 80-as évekbe születtem volna bele, a gyerekkorom legalább internet és digitális világ nélkül telt volna el.
2021. szept. 10. 07:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Viszont azzal, hogy itt netezgetünk, meg használjuk a kényelmi eszközöket, hozzájárulunk a tendenciához. Nem sokan mondanak nemet ezekre, ha valaki igen, azt gyakran megbélyegzik, akár kiközösítik.
2021. szept. 15. 21:59
 9/11 anonim válasza:

Bármit megadtam volna azért ha azokban az időkben élhettem volna a fiatalságom és nem most.

eljutottam arra a szintre, hogy teljesen kiábrándultam ebből a korból, társadalomból, valóságból, a kortársaimból

22l

2021. szept. 16. 15:09
 10/11 A kérdező kommentje:
Borzasztóan hiányoznak legalább. Egy 15 évet ugorjunk vissza legalább az időben :((
2021. szept. 16. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!