Más is úgy gondolja nagyon rosz felé megy a világ és régen sokkal jobb volt minden és vissza szeretne menni legzsivesebben legalább 10évet?
Nem. Igaz, hogy most sem mennek jól a dolgok, de nem látom hogy régen minden sokkal szebb és jobb volt.
Semmiképp nem mennék vissza 10 évet.
Akik a facen ismerőseim, 40+ évesek és rinyálnak mindenért, azok ugyanúgy rinyáltak annak idején, hogy minden sz.r.
"Magyarország ugye pont 2006-ban kapott egy szép nagy ébresztő pofont Fletó papától, örök hálánk..."
Mintha bármi újat mondott volna... :)
(Ha a beszédére gondolsz.)
"Akik a facen ismerőseim, 40+ évesek és rinyálnak mindenért, azok ugyanúgy rinyáltak annak idején, hogy minden sz.r."
De ha akkor tudtuk volna, merre tartunk, nem rinyáltunk volna. :)
Én visszamennék 10 évet, mert így, hogy tudom, hova jutottam, pár dolgot másképp csináltam volna.
De azt tisztázni kellene, hogy a kérdés politikai/gazdasági jellegű-e. Vagy hogy érted, hogy "jobb"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!