Összevesztem a feleségemmel, mert 26 ezer Ft-ért vettem egy bőröndöt. Olyan sok ez egy böröndért?
Mondjuk ha közös kasszán vagytok, akkor a minimum, hogy a költéseiteket megbeszélitek.
Egyébként meg ezért sem vagyok híve az ilyen jellegű közös kasszának. Gyakorlatilag csak arra jó, hogy lépten-nyomon nézeteltérések legyenek abból, hogy épp ki mire költött. Legyen egy közös rész, de mellette mindenkinek legyen saját költőpénze is, amin azt vesz, amit akar.
"Nálunk csak közös pénz van"
Bírom, az ilyen megideologizált látszatdöntéseket. Amikor azzal próbálják bizonygatni, hogy ők aztán mennyire egybetartoznak, hogy még a személyes mozgásteret is nullára redukálják. Aztán közben meg kevés ingatagabb kapcsolatot találni, és az első nézeteltérésnél már vége is lesz.
Én azt mondom: vond le a tanulságot, és legközelebb kölcsönös, és reális kapcsolatot igyekezz kialakítani!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!