Valami pszichés bajom lehet?
Teljesen normális, minden ember más, te szereted a magányt nem térsz e atbbiek viselkedésétől, sokan vannak úgy akik te, sokan vannak akik meg pont hogy rámásznak az emberre.
Amúgy én sokkal jobban kedvelem a hozzád hasonlókat. A tököm tele van azokkal aik neked a szöges ellentéteid, akikről egy idő után azt érzed hogy rád másznak, akik miatt ebújva kell egy cigit is elszívnd, mert ha rád találna, nem meneülsz...
Az ellentèted se jó hidd el😁
Mesèlnèl a gyerekkorodról , milyenek voltak a szüleid, milyen anyagi viszonyok közt èltetek stb.
Lehet nagyon sok minden meghatározta azt,hogy most ilyen vagy
Sokáig én is így voltam, általános iskolában csúfoltak kiközösítettek, alig vártam, hogy elmenjek onnan.
15 évesen kicsit változott. Új emberek között.
Aztán jött egy munkahely nem érdekeltem senkit kaptam külsőmre néha gúnyos megjegyzéseket is. És nem is volt a társaságom igazából.
Jött egy másik munkahely egy fokkal intelligensebb emberek voltak a hangot is megtaláltam.
Nem mindegy kik közt nő fel az ember, és kik között él. Rányomja a bélyeget az egész életre.
8as tőled is megkérdezem a te szüleid milyenek voltak amikor kicsi voltál?
Nem biztos,hogy ez autizmus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!