Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egésznap nem volt semmi...

Egésznap nem volt semmi bajom, este ahogy be kellett menjek melóba azelőtt 10 perccel megint kezdtem szédülni mintha durván be lennék rúgva, pszichés lenne?

Figyelt kérdés
Húz durván a fejem erre és arra, ha mozgatom még jobban szédülök, csak úgy ámulok , bámulok
2023. júl. 11. 22:47
 1/6 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok
2023. júl. 11. 22:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Orvoshoz gondolkodok menjek el? De megint hülyének fog nézni, mert már voltak ilyen olyan tüneteim amivel mentem de szervi problémát nem találtak. Mondjuk még ezzel nem mentem orvoshoz, mert 2 napja kezdődött durván
2023. júl. 11. 22:49
 3/6 anonim ***** válasza:
38%
ez kétoldalú munkaundoritusznak hangzik
2023. júl. 11. 22:58
 4/6 anonim ***** válasza:
49%
Valami front jön, mert én is így vagyok vele. Alkoholt nem ittam, csak szédültem, aztán a fejem is fájt. De lehet, hogy napszúrást kaptál.
2023. júl. 11. 22:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Sok minden okozhat szédülést pl. vérnyomásesés, alacsony vércukorszint, az egyensúlyszervet érintő fertőzés, a belső fülben lévő folyadék nyomásának növekedése, neurológiai zavarok, szorongás, migrén, gyógyszer mellékhatás stb.

Ha a rendszersen jelentkezik, ill. a járás, autóvezetés gondot okoz, akkor már csak a balesetveszély miatt is feltétlenül ki kell vizsgáni.

2023. júl. 11. 23:43
 6/6 anonim ***** válasza:
lehet a cukrod alacsony vagy magas
2023. júl. 12. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!