Valami pszichés bajom lehet?
Figyelt kérdés
Gyereknek is rendkívül zárkózott voltam, sosem barátkoztam senkivel, és nem is kerestem semmilyen emberi kapcsolódásokat. Sem iskolába, se munkahelyen nem szereztem barátokat, nem vágyok a szeretetre, szótlan vagyok mindig mindenhol, csak arra vágyok hogy mindig egyedül legyek.nov. 27. 05:22
11/11 anonim válasza:
En ugyanilyen vagyok, és siman lehet hogy autista vagyok, bár mindenki azt mondja körülöttem, hogy az nem lehet, mert képes vagyok együttérezni.
Tudtommal az autisták NEM érzeketlenek és képesek együttérezni, de meghagyom, akkor hadd tudják jobban.
Látatlanban nem lehet ezt eldönteni, de ez önmagában még szerintem nem baj.
Egyedül a legjobb szerintem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!