Hogy bírjátok a hőséget?
0-24 be megy a klíma, 24 fok van.
Ezen kívül nem iszunk hideg dolgokat, csak ami a csapból kifolyik. Ezért nem is izzadunk feleslegesen. (A sivatagba forró teát isznak!, aki nem hiszi google)
Kedves 4-es!
Nem tudom ezt miből gondolod, de megfelelő mennyiségű folyadékot viszek be, és normálisan taplalkozom. Sajnos Meki a közelben sincs.
1-es vagyok.
Undorító ez a meleg de a közeljövőben szerintem ez lesz a leghidegebb nyarunk mert innentől már csak melegebb lesz.
Panelban lakunk, nincs klíma csak egy ventillàtor ami a meleget keringteti. 32-32 fok közt van a lakás...
Éjszaka hiába huszonvalahány fok van kint, szellőztetünk mint az állat, nem hűl le jobban 30 foknál a lakás....
Nappal igyekszünk minnél jobban besötétíteni, meg néha ki nyitjuk a bejárati ajtót mert a lépcsőházba hűvösebb van. De azt se hagyhatjuk úgy egész nap mert beláthatnak. Amint bezárjuk megint forroság van.
Kisbabával vagyunk itthon, egész nap izzad az ember, alig lehet meglenni....
Igen leértékelték 11et.
Na mi történik mikor a hűtőből kivett colat kiteszitek a teraszra a jelenlegi melegben? Kicsapódik rajta a pára, és folyik végig az üvegen.
Mi történik, ha a kamrából pincéből kiteszitek a colát a teraszra? Nem csapódik ki rajta a pára, vagy legrosszabb esetben kicsit nedves lesz az üveg felülete.
Mindenki szenved 33-39 fokban, az emberi test 36 fok körüli, na mi lesz, ha magatokba a öntitek a jó hideg 5-6 fokos colát? "Kicsapódik" rajtatok a pára, azaz izzadni kezdetek mint az állat, és emiatt még többet isztok és még többet izzadtok.
Minél kisebb a hőmérséklet különbség, annál kevesebbet izzadtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!