Annyira, mint bármelyik másik nyelv. Körülbelül 500 órát ha rászánsz az életedből, akkor középszinten el tudod sajátítani. Napi 1 órával számolva, ezt nagyjából 1,5 év alatt el tudod érni.
2024. júl. 13. 16:17
2/11 anonim válasza:
Mindenkinek van nyelvérzéke.
2024. júl. 13. 16:34
3/11 anonim válasza:
Jelentsd nyugodtan, ha nem bírod, hogy jószándékúlag figyelmeztettelek, sajnos (nem saját) tapasztalatból.
Nem így szoktak kiköltözni külföldre, hogy jaj, ott nyaraltam 2 hetet. Azt komolyabb tervezés, utánajáràs előzi meg.
2024. júl. 13. 16:53
4/11 anonim válasza:
Mint aki szinten kulfoldon lakik, a #3 bizony nem ir hulyeseget. Van terved hogy melyik varos, miert oda, mit dolgozol, hol fogsz lakni? Milyen papirokat kell elintezned?
Es bizony nincs mindenkinek nyelverzeke. Napi 1 ora meg viccnek is keves, ugy hogy nyelverzeked is van. Foleg ahogy az iskola/sok tanar tanitja.
2024. júl. 13. 17:24
5/11 anonim válasza:
#4: aki az anyanyelvét elsajátítja, annak van nyelvérzéke.
Annak hiánya súlyos fogyatékosság.
2024. júl. 13. 17:30
6/11 anonim válasza:
Hat nem egy embert ismerek aki nem fogyatekos, megsem tanult meg semmilyen idegen nyelvet. Sot olyanok is aki tobb ev kulfold utan hazakoltoztek mert nem tudtak minimalis szinten sem megtanulni a nyelvet.
2024. júl. 13. 19:32
7/11 anonim válasza:
Nagyon…
Én angolul nagyon jól megtanultam, 17 évesen kezdtem el, de a francia borzalom lehet
2024. júl. 13. 20:14
8/11 anonim válasza:
Én egy olyan iskolába jártam, ahol a diákok harmada angolul tanult, a másik harmada németül, a harmadik harmada pedig franciául. Az angolosok szinte majdnem mind színötösök voltak nyelvből, a németesek négyes körül, a franciások meg örültek, ha kettesről sikerült felküzdeniük magukat hármasra. Biztos vagyok benne, hogy egyéni képességektől is függ a dolog, meg a tanároktól is, a módszereiktől is, de azért nagy általánosságban talán el lehet mondani, hogy a három nyelv közül nem éppen a francia volt a legkönnyebb.
2024. júl. 13. 22:01
9/11 anonim válasza:
Soha nem tanulnék franciát, mert nem csinálok olyat, ami eleve kudarcra van ítélve.
Pedig én hébert és ógörögöt is tanultam, a latin jól megy, az olaszt most tanulom, angolból nyelvvizsgáztam, szóval tanultam már pár nyelvet életem során, de a francia nem a magyar anyanyelvű agynak való.
Minden tiszteletem azé, aki magyarként mégis beszéli. Hidd el, tudom, hogy kevesen vannak.
2024. júl. 13. 22:18
10/11 anonim válasza:
Nagyon! Vannak szavaik, amik nem is különböznek egymástól kiejtésre, vagy nem lehet tudni, hogy többes szám vagy se. A helyesírásról meg a szörnyű harákolásról már ne is beszéljünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!