Mivel telt az utolsó pár éved?
Minden túlzás nélkül életem legmozgalmasabb 5 évén vagyok túl, bár ez azért nem nagy kunszt, mert előtte totális pangás volt.
Az említett időszakban leérettségiztem, lediplomáztam (ez amúgy pár hete történt meg), közben pedig rengeteg lehetőséget kaptam, amiknek nagyjával sikerült élnem is. Szóval sokat tapasztaltam, fejlődtem és remek emlékeket szereztem.
De szinte az összes barátságom elkopott, vagy véget ért, párkapcsolatom sincsen, ez a kettő mondjuk nagyon bánt.. Van azért, ami rajtam bukott el, sajnos.
Próbáltam beindítani. 😅
Elköltöztem otthonról, albérletbe, de nem egyedül (úgy szeretnék, mindentől és mindenkitől függetlenül), lett stabil munkahelyem.
A többi a monotonnál is monotonabb hétköznapok, fejlődési és kitörési lehetőség nélkül, mivel félrerakni nem tudok, csak önfeltartani, de ugye azt is úgy, hogy lakótárssal. Tehát mivel nem teljesen független, még azt se.
Próbáltam beindítani az életem*
Uccsó (5) voltam
Próbáltam egy nagy traumán túllépni. Azon kívül meló és diplomaszerzés.
Neked mivel telt kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!