Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mivel telt az utolsó pár éved?

Mivel telt az utolsó pár éved?

Figyelt kérdés
Foglald össze kérlek, ha van kedved.
júl. 12. 19:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Született két gyerekem meg találtam végre egy olyan munkahelyet, amit hosszú távon el tudok képzelni
júl. 12. 19:23
 2/10 anonim ***** válasza:
munkával telt az elmúlt 10 évem.
júl. 12. 19:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Kétségbeesetten próbálok munkát keresni. A testsúlyom jelentős részét leadtam, nagyon kövér voltam. Gyógyulok evés zavarból.
júl. 12. 20:04
 4/10 anonim ***** válasza:

Minden túlzás nélkül életem legmozgalmasabb 5 évén vagyok túl, bár ez azért nem nagy kunszt, mert előtte totális pangás volt.

Az említett időszakban leérettségiztem, lediplomáztam (ez amúgy pár hete történt meg), közben pedig rengeteg lehetőséget kaptam, amiknek nagyjával sikerült élnem is. Szóval sokat tapasztaltam, fejlődtem és remek emlékeket szereztem.

De szinte az összes barátságom elkopott, vagy véget ért, párkapcsolatom sincsen, ez a kettő mondjuk nagyon bánt.. Van azért, ami rajtam bukott el, sajnos.

júl. 12. 20:05
 5/10 anonim ***** válasza:

Próbáltam beindítani. 😅

Elköltöztem otthonról, albérletbe, de nem egyedül (úgy szeretnék, mindentől és mindenkitől függetlenül), lett stabil munkahelyem.

A többi a monotonnál is monotonabb hétköznapok, fejlődési és kitörési lehetőség nélkül, mivel félrerakni nem tudok, csak önfeltartani, de ugye azt is úgy, hogy lakótárssal. Tehát mivel nem teljesen független, még azt se.

júl. 12. 23:02
 6/10 anonim ***** válasza:

Próbáltam beindítani az életem*

Uccsó (5) voltam

júl. 12. 23:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Meghíztam és le akarok fogyni, de most fogyókúra közben hízni kezdtem. Várom hogy újra beinduljon a fogyás. Le kell adnom 5 kilót.
júl. 12. 23:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Már Nagyon Kövér voltam, ez ráment az egészségemre, úgyhogy lefogytam, elkezdtem aktívan sportolni, Közben persze a szokásos dolgok, munka, élet a férjemmel👩‍❤️‍👨, kiskutyánkkal, közös programok, hobbik élvezete, néha 1-2 családi esemény. Szóval úgy élek ahogy mindig is akartam:)
júl. 12. 23:57
 9/10 anonim válasza:

Próbáltam egy nagy traumán túllépni. Azon kívül meló és diplomaszerzés.

Neked mivel telt kérdező?

júl. 26. 08:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Próbalom túlélni az eletet a halálomig. Ezután is ez lesz.
júl. 31. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!