Oltottaknál mennyire súlyos tüneteket okoz a koronavírus, ha több mint fél év telt el az utolsó oltás óta?
Milyen tapasztalatok vannak ezzel kapcsolatban?
3 oltást kaptam, 1 Astrazeneca, 2 Pfizer. A 3. oltás óta kicsit több, mint 7 hónap telt el. Úgy tűnik, hogy egy velem egy háztartásban élő elkapta a vírust, lázas, köhög. Neki majdnem 1 év telt el a 3. oltás óta, és idősebb.
Őt védheti még a vakcina majdnem 1 év elteltével?
Aki oltottként hosszabb idő elteltével fertőződött meg, mennyire súlyos tünetei voltak, és meddig tartott a betegség?
5 hónappal a 3. oltás után kaptam el. Nem voltak tüneteim. Azóta a családban voltak többen is az elmúlt 2 hónapban és nem kaptam el tőlük.
De szerintem mindenkinél más. Nem lehet megjósolni.
Egyik kolleganőm 2x oltott, 3 napig láz, hidegrázás, gyengeség, nem bírt fölkelni, köhögés, mellkasfájdalom, kb 7-8 nap alatt lett tünetmentes, de a tüdeje azóta sem az igazi-ennek 2 hete.
Másik kolleganőm szintén egy hete beteg, ő 3x oltott, magas láz, köhögés, és pozitív teszt nála még mindig kitart.
Gyógyszert most egyikük sem kapott.
Tesóm 3x oltott ápolónő. 2021-ben és 2022-ben kapott oltásokat.
Most lett covidos. Hányt,ment a hasa,majd kiszakadt a háta a fájdalomtól,köhögött,folyt az orra,elment a szaglása és az ízlelése.
Ez tartott kb 5-6 napig. Meglepődött,hogy milyen beteg lett. 37 éves.
3 Pfizert kapott.
Én nem tapasztalatot hozok, hanem adatokat.
Jelenleg 23 millió regisztrált, aktív covid fertőzött van, abból 23 millió (99,98%) enyhe és mindössze 42 ezer ember (0,2%) súlyosabb. Mindez lejárt oltások mellett.
A covid a hivatalos, regisztrált adatok szerint 1% halálozási rátájú, a valóságban meg csupán 0,2%, hiszen fals a számolás (lásd pl Magyarország) és vagy 10x többen átestek rajta, mint ahány regisztrált fertőzött van. Egyértelműen látszik a statisztikán, hogy az oltások megkezdése óta nemhogy csökkent, hanem nőtt a megbetegedés és a halálozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!