Meddig kell birni.?
Emberek. 40 fok lesz es mar az is van szerintem csak kamuzzak, talan nagyobb is, es nyoma sincs lehulesnek. Meg ha jon fingnyi esoke az csak rosszabb, mert a jeghuto 34 fokra pakol parat, amitol 50 fokot erzel.
En ezt imadom, ti is?
Én utálom a meleget, nem szeretem a nyarat, és mégis bírom. Semmivel sem rosszabb, mint volt az elmúlt években. Sőt, idén legalább májusban nem volt meleg.
Gyanítom, hogy egy ember írja ki az itt megszaporodott 40 fokos kérdéseket.
És pl. az 1. válasz is ott van minden ilyen kérdésnél válaszként.
A Biblia előre figyelmeztette az emberiséget, hogy olyan nagy nyomorúság jön amilyen még soha nem volt.
Egyre közelebb vagyunk hozzá.
Csak milliók élik túl ezt az időszakot, akik Isten védelmét fogják élvezni.
Egy részről öröm, hogy tollahullott öreg csóka vagyok, túl egy szép életen, és olyan sok rossz már nem érhet. Más részről aggódnom kell a csemetéim jövőjéért, és ez korántsem örömteli.
Más részről szar ügy, hogy tollahullott öreg csóka vagyok, túl 65 környezettudatos éven, és ugyanúgy szívom a nyeles cicit, mint aki semmit sem tett. Persze tudtam előre, nem lepett meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!