Ez nagyon megalázó, hogy elhittem?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm küldött egy régi fekete fehér képet messengeren amin a Dunán a Parlament előtt egy tengeralattjáró látható aminek a tetején állt néhány katona és azt írta mellé, hogy történelmünk egyik legsötétebb pillanata egy képen: A legvéresebb, legtöbb áldozatot követelő Svájc - Magyarország háború idején készített kép.
Én meg írtam neki, hogy "woow. Nem is tudtam, hogy járt tengeralattjáró a Dunán." Tisztára elcsodálkoztam a képen. Aztán meg kiröhög, hogy mekkora egy idióta vagyok, mert ez csak egy AI által generált kép és nem valós.
Tisztára elszégyelltem magam utána, hogy egyetemista létemre ezt simán benyaltam. Szerintetek ez nagyon nagy szégyen, hogy elhittem? Vagy csak túl dramatizálom?
júl. 11. 23:11
11/14 anonim válasza:
A válaszodból is látszik, hogy a tengeralattjárón csodálkoztál, a Svájc kiesett. Ne blamáld magad.
13/14 anonim válasza:
Ugyanmár, ha nem rontottál a helyzeteden vagy magyaráztál bele feleslegesen, simán iróniaként is lehet értelmezni a válaszodat. Ha meg ennyire magadra veszed, utólag is lehet szépíteni, hogy miért pont Svájccal humorizál, a semlegesség szimbólumával? Ne vedd ennyire komolyan magad, az a lényeg. :)
14/14 MDaniel98 válasza:
Hát igen, ez elég ciki tekintve, hogy se mi se a svájciak nem tengeralattjárókról vagyunk híresek, illetve Svájcról majdnem mindenki tudja, hogy évszázadok óta nem háborúzik senkivel, ha teheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!