Egyik ismerősöm küldött egy régi fekete fehér képet messengeren amin a Dunán a Parlament előtt egy tengeralattjáró látható aminek a tetején állt néhány katona és azt írta mellé, hogy történelmünk egyik legsötétebb pillanata egy képen: A legvéresebb, legtöbb áldozatot követelő Svájc - Magyarország háború idején készített kép.
Én meg írtam neki, hogy "woow. Nem is tudtam, hogy járt tengeralattjáró a Dunán." Tisztára elcsodálkoztam a képen. Aztán meg kiröhög, hogy mekkora egy idióta vagyok, mert ez csak egy AI által generált kép és nem valós.
Tisztára elszégyelltem magam utána, hogy egyetemista létemre ezt simán benyaltam. Szerintetek ez nagyon nagy szégyen, hogy elhittem? Vagy csak túl dramatizálom?
Hát.. ha történelem szakos vagy, akkor gáz. Egyébként meg nem kell ennyire a szívedre venned. De azért a tanulságot vond le: nem szabad bármit elhinni hiteles bizonyíték, vagy megalapozott érv nélkül!
júl. 11. 23:16
2/14 anonim válasza:
Tanulságnak jó volt, hogy megtanuld, hogy ami furcsa vagy hihetetlen, az mindig gyanús, és mindig utána lehet nézni.
júl. 11. 23:23
3/14 anonim válasza:
Pedig ez igaz volt, én voltam a tengeralattjáró.
júl. 12. 00:09
4/14 anonim válasza:
Az még oké hogy esetleg egy tengeralattjáró járhatott volna erre, de hogy svajc-magyarorszag háborút elhiszed:) főleg hogy Svájc köztudottan semleges ország azért az elég elszomorító egy egyetemistatol
júl. 12. 00:27
5/14 anonim válasza:
Az előbb láttam Fb-n azt a képet 😂
júl. 12. 00:43
6/14 anonim válasza:
#3, oké, de az egész busz tapsolt?
Nem gáz, egy csíny, aminek áldozatul estél.
júl. 12. 00:47
7/14 anonim válasza:
Valaki küldje el nekem azt a kèpez🥺
júl. 12. 01:31
8/14 anonim válasza:
Hittek már el nagyobb hazugságokat is, de biztos nem fog egy észlénynek tartani a haverod. Nem véletlenül.
júl. 12. 03:19
9/14 anonim válasza:
Ne bohóckodj már, elküldte húsz embernek, abból tíz benyalta. Semmi következménye. Inkább az a gáz, hogy mi minden lesz amit így generálnak, várhatóan nagyon durva következményekkel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!