Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek az normális ha...

Szerintetek az normális ha azt mondtam egy lánynak hogy vérfarkas vagyok és totál elhitte?

Figyelt kérdés

A lány 13 éves és nem akartam huszadjára is lekoptatni mert úgysem hagy békén és inkább elkezdtem ezt mondani neki, egyszerűen nem hiszem el hogy hogyan lehet ezt elhinni.

Amúgy én 15/F

2013. dec. 18. 21:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Jesszus, már komolyan itt tartunk, a Twilight-őrület ennyire elvette a tinik eszét? :o
2013. dec. 18. 21:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha 20 lekoptatás után is megy utánad, akkor azért hitte el mert te mondtad, nem azért mert hardcore twilight (nem mintha abban lett volna először vérfarkas) vagy akármi fan lenne.
2013. dec. 18. 22:14
 3/3 anonim válasza:
Persze,hogy az.A nők azt hiszik el amit akarnak.Én is elhiszem.(én pedig egy másik naprendszerből érkeztem pszt).
2013. dec. 18. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!