Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megfélemlíteni...

Hogyan lehet megfélemlíteni egy embert?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék senkit megfélemlíteni, csak egyszerűen kíváncsi vagyok mégis hogyan lehetne. Mert hát mindenre van egy bizonyos féle magyarázat.

Nyilván durvább dolgokkal bárkit meg lehet, de én nem egészen erre gondolok. Olyanra ami nem durva.

Válaszokat előre is köszönöm

2024. júl. 10. 23:01
1 2
 11/13 Darcy_Raven ***** válasza:

És még egy uccsó megjegyzés kilences, az olyanokat a legkönnyebb átkúrni akik ilyen könnyen skatulyáznak be embereket. Ha valaki tettet az tudatosan csinálja ;) ha hülyének adod ki magad akkor az emberek nem látnak olyan fenyegetőnek, és ki tudsz belőlük csalni infókat ezzel.

Kérdező, jó lenne megtudni hogy miért kérdezed ezt. Úgy könnyebb lenne érdemben válaszolni

2024. júl. 11. 09:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem. Ha hülyének adod ki magad elkerülünk. Téged speciel pàr alkalom utàn.
2024. júl. 11. 10:20
 13/13 Darcy_Raven ***** válasza:
12-es. Én nem adom ki magam semminek. Felvállalom az obszessziómat meg a fétisemet. Ettől nem leszek hülye, miért lennék ettől unintelligens? Szerintem az a hülye aki beskatulyáz másokat mint te. Ne magadból indulj ki, gondolkozz és láss a sorok közé. ❤️😊
2024. júl. 11. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!