Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megfélemlíteni...

Hogyan lehet megfélemlíteni egy embert?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék senkit megfélemlíteni, csak egyszerűen kíváncsi vagyok mégis hogyan lehetne. Mert hát mindenre van egy bizonyos féle magyarázat.

Nyilván durvább dolgokkal bárkit meg lehet, de én nem egészen erre gondolok. Olyanra ami nem durva.

Válaszokat előre is köszönöm

2024. júl. 10. 23:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
Ha nőként akarsz férfit megfélemlíteni, közöld vele hogy szerelmes vagy belé és komoly monogám kapcsolatot akarsz vele. Garantáltan besz@rik tőled és rögtön menekül ha meglát.
2024. júl. 10. 23:06
 2/13 anonim ***** válasza:
64%
Van nalam valami ,ami a tied.
2024. júl. 10. 23:15
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem jelenleg egyedül azzal tudnál megfélemlíteni, ha azt mondanád, hogy elromlott a klíma a kocsimban.
2024. júl. 10. 23:22
 4/13 Darcy_Raven ***** válasza:
54%
Nem tudom hogy ez felnőtteket működik e, de azzal ijesztgettem másokat kamaszként hogy megszállottan beszéltem sorozatgyilkosokról, és azt hazudtam ők a példaképeim. Akkor bedobtam a sárga kártyát is, ami azt jelenti hogyha csinálok valamit mással nem kerülök börtönbe merthogy őrült vagyok de ez szintén nem így működik az emberek viszont elhiszik gyakran. Plusz akkor még jöhet a boszorkányság, sátánizmus, stb amik gyakran békés vallások de az emberek ezt se tudják.
2024. júl. 11. 00:05
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Letiltod a bankszámláját.
2024. júl. 11. 01:43
 6/13 anonim ***** válasza:

#4:

A boszorkányság az pont nem vallás, te meg ilyen névvel valami tipikus mű-Goth lehetsz, aki mindenfélét szeret beszélni, csak annak a fele sem igaz. 😄

2024. júl. 11. 08:10
 7/13 anonim ***** válasza:
#4 Ettől max szellemileg viszamaradottnak néznélek.
2024. júl. 11. 08:17
 8/13 Darcy_Raven ***** válasza:

6-os:ítélkezni azt tudsz de semmit se tudsz. Nem vagyok goth, wiccaként pedig vallásban tartom ezt a dolgot, attól hogy valami nem ábrahámista még lehet vallás. Bruh.

7-es:akkoriban mindenki rettegett tőlem, szóval hidd el ez működött. De mondom, nincs garancia rá hogy taknyosokon kívül más megijed. XD

Talán a hosszú szemkontaktus, meg esetleg pár manipulációs technika segítenek valakit megijeszteni.

2024. júl. 11. 08:29
 9/13 anonim ***** válasza:

4-es ez nem megfélemlítő. Hülyének néznek miatta. Nàlunk tiniként és korai huszonéves korban is sokat felmerültek a true crime témàk. Ted Kaczynski, Marvin Heemeyer és késöbb Richard Russell egyenesen visszatérő mémek voltak. De inkàbb érdekességként merültek fel, mintsem idealizàcióként.

Nàlunk is voltak csaj aki azt hitték hogy a hybristophilia szimulàlàsa mennyire menő és edgy. Nem az. Tinikorban se az. Csak cringe. Amikor sajàt gondolataid nincsenek a témàban csak felveszel egy cringe szerepet az nagyon àtlàtszó. Főleg ha ezzel akarsz különleges lenni. Fogadni mernék hogy ilyen nevek kerülnek elő nàlad mint Ted Bundy vagy Jeffrey Dahmer.

Csak cringe.

2024. júl. 11. 08:59
 10/13 Darcy_Raven ***** válasza:
9-es, én tényleg hibrisztofíliás vagyok nem megjátszom, és gyerekkorom óta idealizálom az ilyen emberek bizonyos személyiségvonásait de persze csak azokat amik előre is visznek az életben, DARK tetrad, de ezt tudod nem? Dahmer és Bundy már eléggé lerágott csontok. Nem szerep ez, én tényleg ilyen vagyok de azzal hogy kiforgatom és másokból ez negatív érzéseket vált ki számomra szórakoztató.
2024. júl. 11. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!