Mi legyen? Örök nyár vagy örök tél?
Ha lehetne választani. És miért?
Nyár az kb 40-50 fok lenne, tél -10 -20.
Szerintem tél. A meleg ellen semmit se tudsz csinálni. A hideg ellen be lehet öltözni. Nekem az is furcsa, hogy este 9-kor szinte még süt a nap, pedig az nekem már este.
A nyár egyetlen potitívuma hogy érnek a gyümölcsök meg a zöldségek.
Nyár!
Bármit elviselek, csak sötét csapadékos hideg ne legyen.
se strandra nem járok, se fázós nem vagyok. :D de akar a rosseb bent ülni a sötétben nonstop...
# 20
De hiszen már most is ez van. Idén februártól tavasz volt.**
Bármit elviselek, csak sötét csapadékos hideg ne legyen"
Én meg pont azt az időt szeretem. Sötét ködös kihalt tájak, kellemes hűvös idő.
Nem is értem, miért tetszik itt 1-2 embernek ez a rohasztó kánikula. Oké, nyári szünet, balaton sound meg sziget fesztivál...
Szerintem nagyon irritáló és rosszul vagyok a melegtől.
Most én is kössek beléd, hogy miért szereted a hidegebb időt? :D
Nekem ez jobb, ennyi. Se nyári szünetem nincs, se fesztiválra nem megyek. (Na jó, most hétvégén egy koncertre pont igen :))
De a Máltainál éjjel is 24 fok van, igaz nappal csak 32.
Nekem olyan tetszene hogy nappal kb 28-32 nyáron, de aztán szépen hamar lehűl, és éjjel ott vannak a jó kis 17-18 fokok. Nappal kis szél is van, az esőt is nappal oldja meg a természet, mert ha éjjel esik akkor nem hűl le semmi és szellőztetni is nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!