Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi legyen? Örök nyár vagy...

Mi legyen? Örök nyár vagy örök tél?

Figyelt kérdés

Ha lehetne választani. És miért?

Nyár az kb 40-50 fok lenne, tél -10 -20.

Szerintem tél. A meleg ellen semmit se tudsz csinálni. A hideg ellen be lehet öltözni. Nekem az is furcsa, hogy este 9-kor szinte még süt a nap, pedig az nekem már este.

A nyár egyetlen potitívuma hogy érnek a gyümölcsök meg a zöldségek.

2024. júl. 10. 15:03
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
43%
Inkább örök nyár. Legalább nem kell gázszámlát fizetni, és fagyoskodni sem kell, tovább is van világos.
2024. júl. 10. 15:09
 2/42 anonim ***** válasza:
24%
Abszolút nyár. Bár 50fokban kipusztulna az éghajlatunkon lévő növényzet, zöldség, gyümölcs nagy része. Télen meg semmi se teremne. Ha ettől eltekintünk abszolút nyár. Én baromi fázós vagyok, télen 2 hetente beteg vagyok, ez nem hiányzik. Itthon, kocsiban, nagyobb intézményekben, boltokban van klíma. Nem szeretnék állandóan nagykabátban járni, sapka, sál, kesztyű. Akinek kisgyereke van, szintén tudja milyen szenvedős állandóan ki-be öltöztetni őket 🤭 szóval nyár, de nem 50 fokkal, az már sivatagi klíma.
 3/42 anonim ***** válasza:
27%
És mit fogsz enni az örök télben?
 4/42 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a tavasz lenne a legjobb, tehát a hülye a kérdés.
2024. júl. 10. 15:13
 5/42 anonim ***** válasza:
90%

"A nyár egyetlen potitívuma hogy érnek a gyümölcsök meg a zöldségek."

Hallod ez azért elég nagy pozitívum, mert télen semmi nincs, ehetnél zuzmót.

De a 40 fokban sincs sok minden, mindenki banánon és csokin élne.

2024. júl. 10. 15:13
 6/42 anonim ***** válasza:
61%
Az év leghosszabb napján 20:45-kor megy le a nap, szóval nem annyira értem, hogy mit értesz az alatt, hogy 9-kor még süt a nap.
2024. júl. 10. 15:15
 7/42 anonim ***** válasza:
0%

Örök nyár.

A meleg elleni javaslat: hidegzuhany napi szinten, hűtő ételek fogyasztása ( [link] ), fűtő, zsíros, olajos ételek kerülése ( [link] ), szobahőmérsékletű folyadék fogyasztása 2-3 liter napi szinten, lassabb tempóban való séta.

2024. júl. 10. 15:16
 8/42 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ezért fáztam egész télen a kókuszos kockától.
2024. júl. 10. 15:19
 9/42 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem. Szeretem az évszakok váltakozását, bár újabban már nem sok részünk van benne.
2024. júl. 10. 15:20
 10/42 anonim ***** válasza:
80%

Örök tél. Felvenni fel tudsz ruhákat hogy ne fázz, ha viszont meleged van, egy idő után nem tudsz már mit levenni. Nyáron lesz ráadásul mindenkinek melanomája is. (mindenki tudja hogy a fejünk tetejét is be kell kenni napvédővel, ugye?) Nem lehet aludni a melegtől, és ki se lehet mozdulni a rovaroktól. A nyár egy büdös, viszketős, álmatlan évszak, amit max azok élveznek, akik megengedhetik maguknak hogy az egész nap a strandon heverésszenek.

De úgyis örök nyár lesz 1-2 évtized múlva, szóval c'est la vie...

2024. júl. 10. 15:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!