Kinek hogy telik a nyár?
Szerintem te nem tudsz mondatokat értelmezni. Az idézet mondatom szerinted mit jelent? "Szeretem a nyarat"
De ha te csak azért vagy itt, hogy kötekedj, akkor javaslom, hogy inkább állj be a hideg zuhany alá, hogy felfrissülj! Jót fog tenni neked!
Akkor szólj a fentieknek, hogy változtassák meg az évszak nevét, mert szerinted ez már nem nyár. Ja, és ki(k) tehetnek erről? Megsúgom, az emberiség!
24 tudom hogy hogy ki vagy éhezve a játszmákra, de szerintem inkább fordulj pszichológushoz hogy ne legyen erre szükséged. Én jól vagyok, sőt nálunk esett is. Majd ha kijátszmáztad magad vagy kibírod anélkül, akkor biztos tudsz szöveget értelmezni. Arról meg írj ki egy új kérdést hogy ki mit tesz a klímaváltozás ellen, megjegyzem én épp sokat, de az ilyen energaivámpírokat mint te inkább kerülném, cső mennem kell a tópartra.
Ui: Nem kezdeményezek névváltozást, sőt semmit nem teszek a kedvedért, más motivációim vannak és nem te.
Te kötöttél belém, és most, hogy a fagyi visszanyalt ez már az egódnak nem tetszik? Én vagyok az energiavámpír, meg én keressek pszichológust? Néztél már magadba? Miért szólítottál meg, idézem: 19.-es komment:"1-es, a normális nyarat mi is szeretjük," 20-as komment: "A kérdező meg az 1-es nem szereti a nyarat"
Mi célod volt azzal, hogy megszólítottál és belém kötöttél? Nem volt talán jobb dolgod?
Nem minden tekintetben úgy, ahogy terveztem.
Egyrészről pár hete átvehettem a diplomám, előtte ugye államvizsgám volt, úgyhogy a júniusom ezzel telt, meg a mester miatti felvételis ügyintézésekkel.
A július meg eddig szinte teljes pangással ér fel. Munkák, amikre jelentkeztem, sem jöttek össze, szüleimmel sem voltunk még a nyáron kirándulni, és barátokkal, unokatesókkal sem volt még semmi sem. Bár egyik barátnőmmel jövő héten ülünk végre össze egyik nap, meg azon a héten lesz unokatesóm diplomaosztója, szóval majd lesz végre program. Csak tényleg nem így terveztem a nyaram.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!