Kinek hogy telik a nyár?
Bár még sajnos nem voltam strandon, remélem vasárnap lesz rá alkalmam menni, párommal már voltam 5 napot Ausztriában egy szervezett túrán, jövő hónapban is megyünk 1 napra Ausztriába.
Szeretem a nyarat és sajnálom azokat, akik csak szenvednek ilyenkor.
Eddig egyszerre az eddigi legsikeresebb nyaram, másrészt egyben a legstresszesebb is.
Röviden tömören, 1 hónapja államvizsgáztam, de a szakmámban az egész megyén belül nincs állás. Így egy hónapja már nem a vizsgák miatt megy a hasam, és vannak stressz miatt testi-lelki egészségi bajaim, hanem mert munkát keresek. 2 hete találtam is egy lehetőséget, de az ország másik végén, viszont hely híján muszáj vagyok rá lecsapni, de az költözéssel jár. Ami szintén nem egyszerű semmiképp. Ma talán kitisztulnak a dolgok végre, és egy ideig nyári szünetezhetek és pihenhetek kicsit , de ettől ez az év még sok stresszt és meglepetést tartogat.
Sikeres is, mivel egyrészt minden vizsgám, tárgyam sikerült, jól megküzdöttem értük. A jogosítványom is már csak rövid idő kérdése és meglesz. 5 éve vagyok együtt a párommal , és így hogy végre ha minden jól megy mostmár és nem cseszodnek el a dolgok, igaz messzire, de összeköltözhetünk.
24/L
Sajnos munka nélkül maradtam, nyári szünet van, a gyerekemmel vagyok itthon. Sajnos ebben a melegben nem lehet menni sehová, a 4 fal közt oldjuk meg az időhúzást különféle elfoglaltságokkal.
Küzdök a munkakereséssel, egy pszichés betegség gyógyulásával, közben várom, hogy végre ősz legyen. Nekem kegyetlen időszak ez.
ma 14:01
Az emberek 99%-a imádja a nyarat,nem tudom mi a bajod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!