Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kinek hogy telik a nyár?

Kinek hogy telik a nyár?

Figyelt kérdés
2024. júl. 10. 13:14
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
34%

Bár még sajnos nem voltam strandon, remélem vasárnap lesz rá alkalmam menni, párommal már voltam 5 napot Ausztriában egy szervezett túrán, jövő hónapban is megyünk 1 napra Ausztriába.

Szeretem a nyarat és sajnálom azokat, akik csak szenvednek ilyenkor.

2024. júl. 10. 13:25
 2/27 anonim ***** válasza:
67%

Eddig egyszerre az eddigi legsikeresebb nyaram, másrészt egyben a legstresszesebb is.

Röviden tömören, 1 hónapja államvizsgáztam, de a szakmámban az egész megyén belül nincs állás. Így egy hónapja már nem a vizsgák miatt megy a hasam, és vannak stressz miatt testi-lelki egészségi bajaim, hanem mert munkát keresek. 2 hete találtam is egy lehetőséget, de az ország másik végén, viszont hely híján muszáj vagyok rá lecsapni, de az költözéssel jár. Ami szintén nem egyszerű semmiképp. Ma talán kitisztulnak a dolgok végre, és egy ideig nyári szünetezhetek és pihenhetek kicsit , de ettől ez az év még sok stresszt és meglepetést tartogat.

Sikeres is, mivel egyrészt minden vizsgám, tárgyam sikerült, jól megküzdöttem értük. A jogosítványom is már csak rövid idő kérdése és meglesz. 5 éve vagyok együtt a párommal , és így hogy végre ha minden jól megy mostmár és nem cseszodnek el a dolgok, igaz messzire, de összeköltözhetünk.

24/L

2024. júl. 10. 13:30
 3/27 anonim ***** válasza:
77%
Eddig semmi extra, dolgozunk, de idén megyünk először együtt nyaralni a párommal és már várom, nagyon kíváncsi leszek, hogy milyen lesz. (8 éve vagyunk együtt) Illetve, ő még soha nem volt nyaralni, ilyen szempontból is izgalmas a dolog.
2024. júl. 10. 13:36
 4/27 anonim ***** válasza:
88%
Szenvedősen. Nem bírom a meleget. Másik gondom hogy munkát keresek de nem igen kapkodnak értem a munkáltatók.
2024. júl. 10. 13:53
 5/27 anonim ***** válasza:
#3: De jóó! Jó nyaralást nektek!! :)
2024. júl. 10. 13:56
 6/27 anonim ***** válasza:
#5 De aranyos vagy, köszönjük szépen! 😊
2024. júl. 10. 13:57
 7/27 anonim ***** válasza:
85%
Halok meg, olyan meleg van. Lenne már ősz.
2024. júl. 10. 14:01
 8/27 anonim ***** válasza:
79%

Sajnos munka nélkül maradtam, nyári szünet van, a gyerekemmel vagyok itthon. Sajnos ebben a melegben nem lehet menni sehová, a 4 fal közt oldjuk meg az időhúzást különféle elfoglaltságokkal.

Küzdök a munkakereséssel, egy pszichés betegség gyógyulásával, közben várom, hogy végre ősz legyen. Nekem kegyetlen időszak ez.

2024. júl. 10. 14:18
 9/27 A kérdező kommentje:

ma 14:01

Az emberek 99%-a imádja a nyarat,nem tudom mi a bajod..

2024. júl. 10. 14:52
 10/27 anonim ***** válasza:
78%
#9 Ez erős túlzás, hogy 99% imádja a nyarat. Harminc évvel ezelőtt még imádtam, mert nem kellett megdögleni, legalábbis nem ennyire. Most már inkább túlélés van. Számomra a nyár az 30 fok körül még elmegy, de a 40 fok, amikor konkrétan a belélegzett levegő is forró és az ember izzad, ha csak megmozdul, ebben nem sok mindent lehet imádni. Pont az előbb mentem ki a teraszra és 39 fok van árnyékban. Nem akarom elhinni, hogy az emberek 99%-a ezt élvezi, nem beszélve arról, hogy éjszaka aludni sem lehet, mert 25-26 foknál nem megy lejjebb a hőmérséklet.
2024. júl. 10. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!