Kinek hogy telik a nyár?
ma 15:22
"Nem akarom elhinni, hogy az emberek 99%-a ezt élvezi"
A magyar emberek nagyon perverzek pedig.
99%?
Kizárt.
A te 10 ismerősödből 9 igen.
Az én 10 ismerősömből pedig 10 Nem.
Egyébként augusztus végén megyek szabira, egészen aug 25-ig dolgozok, utána 2 hét. De kint az árnyékban izzadok kb.
Ha nem tudok vízben ülni akkor részemről 25-nél nem lenne több soha.
"az árnyékban izzadok kb."
Mindenki izzad,de ettől függetlenül élvezik,a szex közben is szoktak izzadni,de közben élvezik.
jólvan elhisszük neked, hogy 99%-a az embereknek szereti a meleg 38-40-fokos nyarat minden áldott nap
most jobb?
A nyár előnye nekem az, hogy nem kell öltözködni, rövidgatya-póló és amikor megyek az utcára csak belelépek a papucsomba.
A hátrány a kánikula, délutánra úgy berobban a meleg, hogy a lakásban nincs levegő sem. Ezzel az a gond, hogy este 8-9-kor még mindig langyos a levegő és mivel egész délután forró volt az idő, nagyon sokára hül le a levegő. Körülbelül este 11 az amikor már kellemes az idő, de akkor meg a csótányok és egyéb bogarak szaladgálnak odakint.
Én úgy tippelem, szeptember végéig marad a rövidgatyás idő, tavaly is így volt és ez a kánikula se lesz hosszúéletű, bár a mostani időjáráselőrejelzést nem tudtam értelmezni, azt írták vasárnap hidegfront jön, hétfőre meg 37 fokot írtak.
Én utálom ezt a nagy meleget. Június közepén voltunk Rodoszon nyaralni.
Ott a tenger mellett jó volt.
Mi veszünk ki hétköznap is egy egy nap szabit mikor elmegyünk strandra a gyerekkel. Hétvégén mamánál medencézünk.
Én itthonról dolgozom, gyerekek is itthon vannak. Egész nap megy a klíma, másképp nem is tudnánk kibírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!