Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki mit csinál ma? Hogy telik...

Ki mit csinál ma? Hogy telik a vasárnapotok?

Figyelt kérdés

2023. júl. 23. 10:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
36%
egyedul vagyok nő létemre es nem tudom magam feltalálni. nem fogok random kóvályogni a városban, vagy leülni egy padra(mindig inzultálnak drogosak vagy csövesek azinte érzik kibe lehet beleállni), es nem hivok fel olyanokat akik szivesen velem tartanának de undorodom tőle, tanulgattam onfejlesztést tegnap egész nap, ma már nem fárasztom magam ezzel, rengeteg volt, tele az agyam, lehet fel kéne hivni egy spanom illetve barátság extrakkal, aki használgat de nem használ ki mert pénzt is ad, meg füveztet, de lenéz a semmibe, de nem beszél rolam senkinek nem járat le, de ez is azért van mert kínlódom egyszerűen mert semmi jobb ötletem nincs az égvilágon. begolyóztam.
2023. júl. 23. 10:37
 2/11 anonim ***** válasza:
23%

leirja itt az ember az őszintét aztán megy a lepont.

ja az olvasok edzek tanulok bulshitek a menő itt.

meg házas embereknek szeretoje lenni a párunkat csalni mint kilepni meg kihasznaltatni magunkat olyanokkal akik nemnis szeretnek. es ezek pontoznak.

meg akik az edzest olvasast háztartást az életnek hivják.

2023. júl. 23. 10:55
 3/11 anonim ***** válasza:
98%

ma 10:55 Szóval drogos rib. osztja az eszt? Te mivel lennel különb mint mások?

Par sorbol meg mutatkozott, h le vagy csuszva kisanyam!

2023. júl. 23. 11:12
 4/11 anonim ***** válasza:
17%

szep vagyok diplomam karrierem van huseges tipus vagyok nem csalom akivel járok jo vagyok az ágyban es nem járok senkivel aki nem tetszik nem vagyok megalkuvo es nem vagyok olyan kapcsolatokban sem amikben csalnának vagy görény a másik.

a haverom ugyanez kb. valahol egyezunk.

2023. júl. 23. 11:14
 5/11 anonim ***** válasza:
73%

ma 11:14 Csak kurogatnak a spanok...Hat milyen megcsalás ha csak használnak?

Azt hiszed csak téged kurogat amugy? :D

2023. júl. 23. 11:20
 6/11 anonim ***** válasza:
79%
diplomam karrierem van- Akkor néha kellene pontot meg vesszőt is használni füves lány!
2023. júl. 23. 11:21
 7/11 anonim ***** válasza:
18%

nem kellene. megengedhetem magamnak azt hogy ilyen embereket akik nem tisztelnek, nem tisztelek meg pontokkal vesszokkel. tanuljanak szöveget ertelmezninhabgyengék hozzá. a fejlodésüket szolgálom:D

hiszen a pontozas nem like gomb mellesleg dehát mit várok tőlük.

a kerdes az volt mit csinalsz. ha rosszat ha jot az válasz a kerdesre.

nemnél mindenki ovodas szinten hogy otthon jatszom a homokozoban es segitek anyunak főzni meg olvasom a kötelezőt. ha tetszik ha nem.

2023. júl. 23. 11:27
 8/11 anonim ***** válasza:
85%

Még jegeskávézok az erkélyen egy picit, nemrég keltem, mert sokáig olvastam tegnap, utána befejezem a tegnap elkezdett farmot a Sims-ben😄

Szombaton kitakarítottam, amit főztem az mára is elég, szóval semmi extra dolgom nincs, pihenek, mert a jövő hét kivételesen 6 napos lesz. (Nincs hétvégi munka amúgy, csak most az egyszer, mert extra dolgunk van.)

Pénteken kaptam a szülinapomra Lush-os fürdőbombát, úgyhogy majd egy rozéivós, sorozatnézős fürdőzést is megejtek délután.

2023. júl. 23. 11:49
 9/11 anonim ***** válasza:
72%
Kitana...Liu kang, h van? :D Nem segít a rozé ivásban?
2023. júl. 23. 15:50
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
#7: Neked komoly segítségre van szükséged. Nagyon sajnálom, hogy itt tartasz az életben és kicsit olyan érzésem is van, hogy téged is bánt azért, hogy így alakultak a dolgaid.🙁
2023. júl. 23. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!