Ki mit csinál ma? Hogy telik a vasárnapotok?
leirja itt az ember az őszintét aztán megy a lepont.
ja az olvasok edzek tanulok bulshitek a menő itt.
meg házas embereknek szeretoje lenni a párunkat csalni mint kilepni meg kihasznaltatni magunkat olyanokkal akik nemnis szeretnek. es ezek pontoznak.
meg akik az edzest olvasast háztartást az életnek hivják.
ma 10:55 Szóval drogos rib. osztja az eszt? Te mivel lennel különb mint mások?
Par sorbol meg mutatkozott, h le vagy csuszva kisanyam!
szep vagyok diplomam karrierem van huseges tipus vagyok nem csalom akivel járok jo vagyok az ágyban es nem járok senkivel aki nem tetszik nem vagyok megalkuvo es nem vagyok olyan kapcsolatokban sem amikben csalnának vagy görény a másik.
a haverom ugyanez kb. valahol egyezunk.
ma 11:14 Csak kurogatnak a spanok...Hat milyen megcsalás ha csak használnak?
Azt hiszed csak téged kurogat amugy? :D
nem kellene. megengedhetem magamnak azt hogy ilyen embereket akik nem tisztelnek, nem tisztelek meg pontokkal vesszokkel. tanuljanak szöveget ertelmezninhabgyengék hozzá. a fejlodésüket szolgálom:D
hiszen a pontozas nem like gomb mellesleg dehát mit várok tőlük.
a kerdes az volt mit csinalsz. ha rosszat ha jot az válasz a kerdesre.
nemnél mindenki ovodas szinten hogy otthon jatszom a homokozoban es segitek anyunak főzni meg olvasom a kötelezőt. ha tetszik ha nem.
Még jegeskávézok az erkélyen egy picit, nemrég keltem, mert sokáig olvastam tegnap, utána befejezem a tegnap elkezdett farmot a Sims-ben😄
Szombaton kitakarítottam, amit főztem az mára is elég, szóval semmi extra dolgom nincs, pihenek, mert a jövő hét kivételesen 6 napos lesz. (Nincs hétvégi munka amúgy, csak most az egyszer, mert extra dolgunk van.)
Pénteken kaptam a szülinapomra Lush-os fürdőbombát, úgyhogy majd egy rozéivós, sorozatnézős fürdőzést is megejtek délután.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!