Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak szerintem nincsen jó...

Csak szerintem nincsen jó hangja Korda Györgynek?

Figyelt kérdés

Mostanában több zenéjét is meghallgattam, mivel munkahelyen kollégám egész nap a "Reptér" című zenét hallgatta, és kíváncsi voltam a többi számára is.

Állítólag nagyon népszerű volt régen a 70'-es 80'-as években, de számomra nem értelmezhető, hogy hogyan sikerült befutnia? Semmi extra nincsen a hangjában, mikor magasan énekel, akkor meg sokszor roppant hamis. Én szerintem egy falunapon megállná a helyét, kedves bácsi, jó bulit csinálna, de így a zeneiparban nem.

Szerintem X-faktorból is kiesne, ha most próbálkozna, pedig ott sem túl magasak az elvárások.

Mégegyszer mondom, nincsen bajom vele, és azt sem szólom le aki kedveli a zenéjét csak szerintem furcsa ez a siker, mi lehetett a titka?

2024. júl. 10. 11:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó hangja volt. Ma már nem az igazi.
2024. júl. 10. 11:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért fiatalon az ember hangja másmilyen, mint mondjuk 85 évesen. Hallgass meg egy jóval régebbi számát, ne csak a Repteret, hanem mondjuk egy 1960-as évekbeli dalát.
2024. júl. 10. 11:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én még azt is nehezen tudom elhinni, hogy ő érte állítólag elájultak a nők a szocializmusban. Szvsz messze nem volt egy szépfiú...
2024. júl. 10. 11:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A régi korban jó volt, ma már élcesebb lett.
2024. júl. 10. 17:42
 5/9 anonim ***** válasza:
67%
Régebben is voltak olyanok akiknek megfelelt az ilyen színvonalú szórakoztatás.
2024. júl. 10. 17:49
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez is kissé relatív. Van akinek bejöna hangja, van akinek nem. Lehet egyrekedtes hang is szép monduk. Vagy ott van Jimmy a magas, elvilegtiszta hangjával, ami szerintem nem szép (bocs). Lehet hogy valóban csak idősödött a hangja, karcosabb lett. Nem rossz amúgy.

Azért az akkori táncdalénekesek ezerszer maradandóbbak és minőségibbek voltak, mint a maiak. A nők meg akkoriban is odavoltak a hírességekért, a szórakoztató pasikért.

2024. júl. 10. 18:26
 7/9 anonim ***** válasza:

Azért ne túlozzunk... egyáltalán nem volt rossz hangja, és nem is volt hamis.

Az X-faktort, meg hasonlókat meg inkább hagyjuk. Az egy showműsor, nem valódi tehetségkutató. A válogatón túl már nem az énektehetségről szól, hanem hogy mennyire tudod eladni magad.

Amúgy emberileg egyre kevésbé bírom azt az embert, a reptér meg hihetetlenül gagyi, de ettől függetlenül nem volt ő gagyi énekes.

2024. júl. 11. 10:55
 8/9 Senior Séf ***** válasza:
A Reptér c. számát Máté Péter írta, direkt neki. Én nem szerettem Gyuri bácsit, nekem nőiesnek hatott. Ha választanom kellett volna, Koós Jánosra adom a voksomat.
2024. júl. 11. 16:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Én opera kedvelőként állítom, hogy Kordának operai szinvonalú tenor hangja volt, csak ő nem azt az utat választotta. Amikor én kb. 16 éves voltam, akkor ő már kiskatonaként fellépett az akkori József Attila Gimnázium színpadán 1960 táján.
aug. 8. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!